001 - Escaperoom aglemeen
“Sint voor ieder kind” 2020

“Sint voor ieder kind” 2020


Geplaatst op: 27 oktober 2020

De jaarlijks terugkerende actie "Sint voor ieder kind" van Daniëlle Jeanson van Optie 1 Mijdrecht ziet er dit jaar anders uit. Alweer voor de 7e keer organiseert Danielle deze actie zodat het voor ieder kind een fijne pakjesavond is. Alle kinderen moeten tenslotte trots kunnen vertellen wat zij van de Sint hebben gekregen.

Sinds een aantal jaar werkt Daniëlle met een verlanglijst, zodat de kinderen ook écht krijgen wat zij op hun verlanglijstje hebben staan. Net als de kinderen waarvan de ouders niet afhankelijk zijn van de Voedselbank. Deze mega verlanglijst hangt normaal gesproken in de Optie 1 winkel in de Dorpsstraat 74d (naast het Chocoladehuisje) zodat klanten en inwoners van de gemeente een cadeau kunnen kopen.

Helaas is dat dit jaar vanwege corona niet handig, zeker nu niet duidelijk is hoe het de komende weken zal gaan. Daarom vraagt Daniëlle dit jaar om een financiële donatie in de speciale Voedselbank collectebus in de winkel van Optie 1. Met deze donaties worden de cadeaus dan per kind aangeschaft.

Het is dit jaar een beetje anders maar we hopen natuurlijk echt dat mensen hier aan mee willen doen, iedere donatie is fijn! Danielle roept ook zeker bedrijven in de gemeente op om mee te doen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een aantal lijstjes sponsoren, hiervoor kunnen zij contact met Danielle opnemen. Wilt u echt graag een cadeau kopen, dan kunt u contact opnemen met Optie 1 Mijdrecht 0297-769148 of via de speciale email sinterklaasvb2020@gmail.com om een cadeautje van één van de lijstjes te doneren. Doet u ook weer mee?


Laatst bewerkt op: 27 oktober 2020 12:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

“Sint voor ieder kind” 2020

De jaarlijks terugkerende actie "Sint voor ieder kind" van Daniëlle Jeanson van Optie 1 Mijdrecht ziet er dit jaar anders uit. Alweer voor de 7e keer organiseert Danielle deze actie zodat het voor ieder kind een fijne pakjesavond is. Alle kinderen moeten tenslotte trots kunnen vertellen wat zij van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: