001 -Family
Thomas Visser wordt gemangeld op Radio Aalsmeer

Thomas Visser wordt gemangeld op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 27 oktober 2020

Radio Aalsmeer zendt iedere maandag de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ uit. Iedere week wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter het hemd van het lijf gevraagd. En dat levert iedere keer weer interessante gesprekken op. Dat bewees afgelopen maandag Jur Hoekman opnieuw. Hij is purser bij Transavia geworden vlak voor de lockdown dit voorjaar. “Een bijzonder moment, want de vliegtuigen stonden vervolgens langere tijd aan de grond”. Nog steeds vliegt Hoekman mondjesmaat. Ook restaureert de Aalsmeerder graag Saabs en is hij nu een boot aan het opknappen. Natuurlijk heeft Jur ook een opvolger gezocht, maar dat lukte niet zo goed. Met vereende krachten is er toch een opvolger uit de bus gekomen. Maandag 2 november komt Thomas Visser, coördinator van De Oude Veiling als 304e gast naar de studio. We zijn uiteraard benieuwd hoe de huiskamer van Aalsmeer het hoofd boven water weet te houden in deze coronatijd. Heb je ook een vraag voor Thomas, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

'Sem op Zaterdag' op de Romaanse toer

Zaterdag 31 oktober start Sem van Hest een twee uur durende uitzending met chansons en andere muzikale uitingen in de Romaanse talen: Italiaans, Spaans en Frans. Twee uurtjes vanaf 10.00 uur ‘Sem op Zaterdag’ om het weekend fijn en rustig te starten.

Wilma Alink opnieuw bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Woensdagavond 4 november om 19.00 uur ontvangen Erik Kreike en Sem van Hest wederom wethouder Wilma Alink-Scheltema in hun programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Ze was 21 oktober al te gast in de radiostudio, maar omdat verschillende onderwerpen niet aan bod zijn gekomen tijdens die uitzending, gaan de heren opnieuw met haar in gesprek. Aandacht zal er zijn voor het afvalplan, de gezondheidszorg en wat verder door luisteraars aangedragen wordt via mail aan sem@radioaalsmeer.nl of telefonisch tijdens de uitzending op nummer 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 27 oktober 2020 15:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Thomas Visser wordt gemangeld op Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer zendt iedere maandag de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ uit. Iedere week wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter het hemd van het lijf gevraagd. En dat levert iedere keer weer interessante gesprekken op. Dat bewees afgelopen maandag Jur Hoekman opnieuw. Hij is purser bij Transavia geworden vlak voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: