001 - Escaperoom aglemeen
Win een fotoshoot met je mooiste Halloween outfit

Win een fotoshoot met je mooiste Halloween outfit


Geplaatst op: 27 oktober 2020

Sommige ondernemers in Aalsmeer Centrum zijn helemaal in de ban van Halloween en veel etalages en winkels zijn in Halloween- en herfstsfeer gestoken. Na de pompoenenspeurtocht, die tot en met aanstaande zaterdag in Aalsmeer Centrum gelopen kan worden, kunnen kinderen tot 18 jaar meedoen met nog een winactie.

Aanstaande zaterdag is het Halloween, dus trek je mooiste, engste of meest originele Halloween outfit aan en maak een foto. Plaats deze voor dinsdag 10 november op je social media (Facebook of Instagram) of van je ouders en tag Meer Aalsmeer: facebook.com/meeraalsmeer of instagram.com/meeraalsmeer_winkeldorp. Wij kiezen uit de foto’s twee prijswinnaars die een fotoshoot met het gezin winnen bij of Foto de Boer of bij Fotowinkel Aalsmeer.

Pompoenenspeurtocht

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen ook nog tot en met zaterdag 31 oktober op zoek naar pompoenen in Aalsmeer Centrum. Zoek de 15 pompoenen in de etalages en verzamel de letters. Weet je het woord? Stuur dan het antwoord met je naam en leeftijd naar info@meeraalsmeer. Je kunt coole prijzen winnen, waaronder vier toegangskaarten voor de Efteling.Laatst bewerkt op: 27 oktober 2020 16:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win een fotoshoot met je mooiste Halloween outfit

Sommige ondernemers in Aalsmeer Centrum zijn helemaal in de ban van Halloween en veel etalages en winkels zijn in Halloween- en herfstsfeer gestoken. Na de pompoenenspeurtocht, die tot en met aanstaande zaterdag in Aalsmeer Centrum gelopen kan worden, kunnen kinderen tot 18 jaar meedoen met nog een winactie. Aanstaande zaterdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: