001 - Tuimarkt
Comfortabelste mondkapjes handgemaakt in Mijdrecht

Comfortabelste mondkapjes handgemaakt in Mijdrecht


Geplaatst op: 28 oktober 2020

Het is niet meer weg te denken uit het straatbeeld; het mondkapje. Maar wat doe je er mee als je alleen in de auto zit of op het toilet? Twee Mijdrechters hebben de oplossing; een mondkapjesketting.

Het is eigenlijk ook maar onhandig zo'n mondkapje! Het sluit net niet aan op je gezicht, de bandjes zijn te groot, ze bedekken je hele zicht en waar laat je het? Maar toch is het advies duidelijk; draag er één zodra het kan! Twee Mijdrechtenaren maken het daarom ook zo comfortabel mogelijk. Zij maken 'verstelbare' mondkapjes voorzien van een zogeheten mondkapjesketting. Zo raak je het nooit kwijt.

Met de hand naaien de zussen Biny, Femke en hun moeder de kapjes in elkaar. Je kan zelf de kleur, print of opdruk kiezen en het mondkapje wordt vervolgens voorzien van een verstelbaar koord. Zo sluit die precies aan op je gezicht. En ben je bang dat je hem kwijt raakt? Kies dan voor het handmade mondkapjeskoord om hem gemakkelijk aan je nek te laten bungelen. En wanneer Corona voorbij is gebruik je hem eenvoudig voor je (zonne)bril.

Wil jij ook zo'n mondkapje welke van alle gemakken voorzien is? Kijk dan op de Instagram van Beads uit Mijdrecht en bestel ze via een DM.

 Laatst bewerkt op: 28 oktober 2020 13:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Comfortabelste mondkapjes handgemaakt in Mijdrecht

Het is niet meer weg te denken uit het straatbeeld; het mondkapje. Maar wat doe je er mee als je alleen in de auto zit of op het toilet? Twee Mijdrechters hebben de oplossing; een mondkapjesketting. Het is eigenlijk ook maar onhandig zo'n mondkapje! Het sluit net niet aan op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: