001 - Escaperoom aglemeen
Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug

Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug


Geplaatst op: 28 oktober 2020

Het dek van de Aardbeienbrug is opgebouwd uit een stalen constructie met daarop composiet dekplanken. Het blijkt nu dat de composiet dekplanken niet goed bestand zijn tegen zeer zware voertuigen. Daarom worden deze op 10 en 11 november a.s. door aannemer Van Steenwijk vervangen door hout.

Om de hinder voor de bewoners zo min mogelijk te houden worden de werkzaamheden uitgevoerd in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november (van 21:00 tot 05:00 uur). Tijdens deze werkzaamheden is de brug alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De aannemer heeft weer een pendelbus beschikbaar. Nood- en hulpdiensten kunnen in geval van een calamiteit er wel over heen.

Restwerkzaamheden Aardbeienbrug

In deze periode wordt ook gelijk een extra reling tussen de weg- en het voetgangersgedeelte aangebracht en aanwezige relingen nagelopen, de schade aan de toog gerepareerd en de definitieve stangen aan de hamei aangebracht. Daarnaast vinden er nog afrondende werkzaamheden plaats rondom de brug.

Meer informatie

Voor vragen kunnen bewoners terecht bij: de projectleiders Albert Mahangi 06 – 57440105 of Ton Rohde 06 – 57137455.


Laatst bewerkt op: 28 oktober 2020 13:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug

Het dek van de Aardbeienbrug is opgebouwd uit een stalen constructie met daarop composiet dekplanken. Het blijkt nu dat de composiet dekplanken niet goed bestand zijn tegen zeer zware voertuigen. Daarom worden deze op 10 en 11 november a.s. door aannemer Van Steenwijk vervangen door hout. Om de hinder voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: