001 - Tuimarkt
Scoutingvereniging TIFLO verrast bewoners ‘t Kloosterhof

Scoutingvereniging TIFLO verrast bewoners ‘t Kloosterhof


Geplaatst op: 28 oktober 2020

Op vrijdag 23 oktober bracht scoutingvereniging TIFLO plantenbakjes bij bewoners van ’t Kloosterhof. Wethouder jeugdzaken Bart Kabout was uitgenodigd om de kinderen een handje te helpen met deze, vanwege de coronamaatregelen, alternatieve plantenactie.

Normaal gesproken gaan de leden van TIFLO langs de deuren. Maar zoals alles in tijden van corona ging het dit jaar anders. De plantenbakjes konden online worden gesponsord. Het leverde een totaal aantal van 1200 plantenbakjes op, waarvan er 500 naar de ouderen in Aalsmeer zijn gegaan.

Wethouder jeugdzaken Bart Kabout wordt erg enthousiast van dit soort initiatieven: “Ik vind het heel mooi dat hier van de nood een deugd wordt gemaakt. De scouting is op deze manier echt bezig met en voor de Aalsmeerse samenleving. Ze houden keurig rekening met alle restricties die momenteel gelden en kijken daarbij goed naar wat nog wel kan. Op deze manier bezorgt TIFLO zichzelf een mooie opbrengst en de bewoners van onze zorgcentra mooie planten, extra vrolijkheid en afleiding in deze soms eenzame tijden.”

Met de opbrengst van de plantenbakjes actie kan de scouting de boten opknappen en nieuwe (spel)materialen aanschaffen.  


Laatst bewerkt op: 28 oktober 2020 14:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scoutingvereniging TIFLO verrast bewoners ‘t Kloosterhof

Op vrijdag 23 oktober bracht scoutingvereniging TIFLO plantenbakjes bij bewoners van ’t Kloosterhof. Wethouder jeugdzaken Bart Kabout was uitgenodigd om de kinderen een handje te helpen met deze, vanwege de coronamaatregelen, alternatieve plantenactie. Normaal gesproken gaan de leden van TIFLO langs de deuren. Maar zoals alles in tijden van corona … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: