001 - Escaperoom aglemeen
Aalsmeer klaar voor de winter

Aalsmeer klaar voor de winter


Geplaatst op: 29 oktober 2020

De voorbereidingen voor de gladheidbestrijding voor de komende winter zijn afgerond. Net als voorgaande jaren verzorgt Meerlanden de gladheidbestrijding op de hoofdrijwegen, de busroutes en de belangrijke fietspaden zoals bijvoorbeeld de routes naar scholen en winkelcentra.

Maar ondanks de inspanningen is gladheid helaas nooit helemaal te voorkomen. Blijf daarom ook zelf altijd alert tijdens winters weer. Op wegen in woonwijken, stoepen en wandelpaden wordt bijvoorbeeld niet gestrooid. Bij extreme weersomstandigheden, zoals hevige sneeuwval, zorgt Meerlanden dat eerst de belangrijkste doorgaande routes gestrooid / geschoven worden. De andere wegen komen dan op een later moment aan de beurt.

Zoutkisten

Bij onder andere het zwembad, de begraafplaats, de dagvoorzieningen voor gehandicapten en de zorgcentra staan zoutkisten. De gemeente doet een beroep op bewoners en bedrijven om zelf de stoepen schoon te houden en zo de gemeente gezamenlijk begaanbaar te houden.

Informatie over actuele strooiacties en de regionale gladheidverwachting zijn van eind oktober tot begin april te volgen op twitter: @Meerlanden.

Via www.aalsmeer.nl/gladheidsbestrijding kunt u het Gladheidsbestrijdingsplan en de strooiroutes bekijken.


Laatst bewerkt op: 29 oktober 2020 08:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer klaar voor de winter

De voorbereidingen voor de gladheidbestrijding voor de komende winter zijn afgerond. Net als voorgaande jaren verzorgt Meerlanden de gladheidbestrijding op de hoofdrijwegen, de busroutes en de belangrijke fietspaden zoals bijvoorbeeld de routes naar scholen en winkelcentra. Maar ondanks de inspanningen is gladheid helaas nooit helemaal te voorkomen. Blijf daarom ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: