001 - Escaperoom aglemeen
1 november van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 4e uitzending van Uit de Kunst

1 november van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 4e uitzending van Uit de Kunst


Geplaatst op: 28 oktober 2020

Zondagmorgen 1 november is van 10.00 tot 11.00 uur de vierde uitzending van “Uit de Kunst”, het nieuwe wekelijks kunst en cultuurprogramma van Rick FM.

In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de vierde uitzending is de presentatie in handen van Naomi Heidinga.
“Uit de Kunst” programma items;

Interview met de Uithoornse koordirigent en muziekondernemer Ferdinand Beuse. Hij vertelt onder meer over wat muzikaal ondernemen inhoudt. https://www.vocalcompany.nl/

De maandelijkse rubriek “Mijn Demo” met de De Kwakelse band Alice¿Good. De band heeft de afgelopen maanden verschillende nummers opgenomen die te zien zijn op YouTube.
http://www.alicegood.nl/

Muzikaal talent uit Uithoorn en De Kwakel wordt uitgenodigd om hun demo's te sturen naar; naomi.heidinga@rickfm.nl
Wie weet ben jij dan binnenkort te horen op de radio in “Uit de Kunst” in de rubriek “Mijn Demo”.
Een interview over het foto- en ontmoetingsproject “Dit zijn wij”. Doel van het project is om inwoners van de gemeente Uithoorn met verschillende achtergronden met elkaar in contact te brengen. Ze gaan met elkaar in gesprek en komen meer over elkaar te weten. Het gesprek wordt vastgelegd in een verhaal en naderhand wordt een portretfoto gemaakt. De verhalen en foto’s zijn volgend jaar te zien in Uithoorn.
https://www.uithoorn.nl/Home/Nieuws_en_actualiteiten/Nieuws/Alle_nieuwsberichten/Oktober_2020/Mensen_gezocht_voor_foto_en_ontmoetingsproject_Dit_zijn_wij 

Het project “Dit zijn wij” wordt uitgevoerd door Dolly Pieterson, fotograaf, en Naomi Heidinga, tekstschrijver en fotograaf, in opdracht van Gemeente Uithoorn. Aanmelden kan via; ditzijnwijuithoorn@gmail.com
http://dolfinaphotography.nl/
https://www.naomiheidinga.nl/

In het programma ook een historische column van Chris Woerden over de moord op “Zwarte Bet" en de culturele agenda. Dit alles afgewisseld met lekkere muziek.

“Uit de Kunst”, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: 5a frequentie 174,928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/ Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1 november van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de 4e uitzending van Uit de Kunst

Zondagmorgen 1 november is van 10.00 tot 11.00 uur de vierde uitzending van “Uit de Kunst”, het nieuwe wekelijks kunst en cultuurprogramma van Rick FM.In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: