001 -Family
Gemeente De Ronde Venen draagt in 2021 méér bij aan aanvullende zorgverzekering

Gemeente De Ronde Venen draagt in 2021 méér bij aan aanvullende zorgverzekering


Geplaatst op: 29 oktober 2020

Heeft u een laag inkomen (tot 120% van het sociaal minimum) en wilt u zich uitgebreid verzekeren tegen (on)verwachte zorgkosten? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Dit is een collectieve zorgverzekering die de gemeente aanbiedt samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.

De Gemeentepolis bestaat uit twee aanvullende verzekeringen

De gemeente biedt voor 2021 twee aanvullende verzekeringen met extra vergoedingen aan. De bijdrage aan de AV-Standaard verhoogt van € 18 naar € 22 per maand en de bijdrage aan de AV-Top verhoogt van € 22 naar € 26 per maand. De gemeente draagt dit jaar méér bij aan de collectieve zorgverzekering.

Stap over naar de Gemeentepolis

U kunt medio november overstappen naar de collectieve zorgverzekering. Dan maakt Zorg en Zekerheid de premies voor 2021 bekend. Ga naar www.gezondverzekerd.nl en kies gemeente De Ronde Venen. Daarna kiest u het pakket dat bij u past. Heeft u vragen over de Collectieve Zorgverzekering of hulp nodig bij het overstappen? Neem dan contact op met Zorg en Zekerheid en bel met 071 582 55 50.

Stel uw vraag over geld aan het Geldpunt

U heeft vragen over geld. Of heeft minder inkomen als gevolg van de coronacrisis. En daar maakt u zich zorgen over. Kom dan langs bij het Geldpunt aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. Elke maandag van 13.30 tot 15.30 uur is het spreekuur. U kunt ook contact opnemen buiten het spreekuur. Bel dan 06 86 86 02 17 of mail naar geldpunt@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 29 oktober 2020 09:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen draagt in 2021 méér bij aan aanvullende zorgverzekering

Heeft u een laag inkomen (tot 120% van het sociaal minimum) en wilt u zich uitgebreid verzekeren tegen (on)verwachte zorgkosten? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Dit is een collectieve zorgverzekering die de gemeente aanbiedt samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. De Gemeentepolis bestaat uit twee aanvullende verzekeringen De gemeente … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: