001 - Tuimarkt
Gewapende agenten beveiligen bedrijfspand Vinkeveen

Gewapende agenten beveiligen bedrijfspand Vinkeveen


Geplaatst op: 30 oktober 2020

Zwaarbewapende agenten bewaken vrijdagavond een bedrijfspand in Vinkeveen. De politie heeft daar vermoedelijk een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen.

Het is een komen en gaan van politieauto's op de Herenweg in Vinkeveen en aan de straat staan gewapende agenten. Diverse speciale eenheden van de politie doen uitgebreid onderzoek in een bedrijfspand en een bijbehorende woning. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van een speurhond.

Een woordvoerder, Thomas Aling, van de politie kon vrijdagavond nog weinig zeggen over de inzet. Hij wist alleen dat er iets speelt met verdovende middelen en komt later op de avond met een update.

Het verhaal over de verdovende middelden bevestigt het verhaal van omwonenden. Zij vertellen dat er eerder dit jaar een grote hoeveelheid cocaïne wikkels in het riool zijn gevonden. Waar dat precies vandaan kwam was toen nog niet bekend.

Klik hier voor een update.Laatst bewerkt op: 30 oktober 2020 21:26

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewapende agenten beveiligen bedrijfspand Vinkeveen

Zwaarbewapende agenten bewaken vrijdagavond een bedrijfspand in Vinkeveen. De politie heeft daar vermoedelijk een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Het is een komen en gaan van politieauto's op de Herenweg in Vinkeveen en aan de straat staan gewapende agenten. Diverse speciale eenheden van de politie doen uitgebreid onderzoek in een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: