001 - Escaperoom aglemeen
Restaurants Vinkeveen zitten niet bij de pakken neer

Restaurants Vinkeveen zitten niet bij de pakken neer


Geplaatst op: 31 oktober 2020

In Vinkeveen is het nog flink aanpakken met het bezorgen van maaltijden. Restaurants De Veensteker, De Viersprong en De Haven hebben de krachten gebundeld en zijn gezamenlijk begonnen aan het bezorgen van lunch, diverse smulboxen, een dagelijks wisselende hap van de dag en diner. 

Sluiting cafe’s en restaurants

Door de verplichte sluiting vanwege de Corona maatregelen is thuiszitten voor de meeste medewerkers geen optie. ‘Wij zijn horecamensen, en moeten wat te doen hebben’ luid het vanuit de keuken van De Veensteker vandaan. En ja, er wordt lekker gekookt, de lunch wordt al vroeg in de ochtend voorbereid en zo kom je de dag wel prima door. Het is een hele andere beleving. Nu kom je bij de mensen op de stoep in plaats van aan tafel. 

Social media

Om de gerechten onder de aandacht te brengen wordt er veel gebruik gemaakt van Facebook en Instagram. Middels deze media worden diverse doelgroepen bereikt en mond tot mond reclame doet de rest. Daarnaast is een reclamecampagne langs de weg geweest en natuurlijk ook nog een fraai stuk op deze website. Allemaal om iedereen er van te laten weten dat u 24 uur per dag kan bestellen op de websites dehavenvinkeveen.nl , veensteker.nl en viersprong.nu . tevens zijn de restaurants aangesloten bij Vinkeveenforyou, dé gratis app met al het leuks wat Vinkeveen te bieden heeft.   

Thuisbezorgd in de ronde venen

Een lunch, van broodje tot salade of een diner van tournedos tot Spareribs wordt bij u thuisbezorgd tussen 12.00u en 20.00u. U geeft zelf de gewenste bezorgtijden aan op de zeer gebruiksvriendelijke websites.

Bezorggebied en bestellen

 Bestellingen worden bezorgd in Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht, Waverveen, Abcoude en Baambrugge. Afhalen is, na bestelling op de website ook mogelijk echter uitsluitend bij De Veensteker. Voor bestellen ga je dus naar de website van 1 van de drie restaurants, waarbij de koks en kelners samenwerken en het lekkerste uit hun keuken te bieden hebben. Niet bij de pakken neerzetten maar doorpakken, is het motto in Vinkeveen!

bezorgen_1604143119.png

Laatst bewerkt op: 31 oktober 2020 13:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Restaurants Vinkeveen zitten niet bij de pakken neer

In Vinkeveen is het nog flink aanpakken met het bezorgen van maaltijden. Restaurants De Veensteker, De Viersprong en De Haven hebben de krachten gebundeld en zijn gezamenlijk begonnen aan het bezorgen van lunch, diverse smulboxen, een dagelijks wisselende hap van de dag en diner.  Sluiting cafe’s en restaurants Door de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: