001 - Escaperoom aglemeen
Ouder-kind workshop op herhaling bij AKM

Ouder-kind workshop op herhaling bij AKM


Geplaatst op: 2 november 2020

In oktober werd een ouder-kind workshop georganiseerd voor een ouder en kind (vanaf 8 jaar) of voor een ouder en 2 kinderen. Het maximale aantal van 9 personen deed mee en onder leiding van docent Moniek van Dijk werkten de duo’s op 2 zaterdagochtenden aan 2 werkstukken. Op de ene zaterdag werd aan de hand van een zelf meegenomen foto op A-4 formaat met de zogenaamde techniek ‘zentangle’ samen 1 grote tekening gemaakt. Op de andere zaterdag was de topper waarbij op een groot doek een prachtige grote bloemenzee met acrylverf werd geschilderd. De kinderen en ook ouderen waren zeer enthousiast, bijgaand het mooie werk van Wesse (10 jaar).

Vanwege de kleine groepen en meerdere aanmeldingen wordt deze workshop nog een keer georganiseerd en wel op de 2 zaterdagen 21 & 28 november. De workshop kost 60 euro voor 2 personen en 2 dagen, en is inclusief het materiaal en koffie & thee. Het adres is Atelier de Kromme Mijdrecht, gebouw De Trekvogel, Karekiet 49 in Mijdrecht. We vragen de volwassen deelnemers mondkapjes te dragen bij binnenkomst en in het atelier handen te ontsmetten. Op https://atelierdekrommemijdrecht.nl/workshops vind je meer voorbeelden en ook info over de andere workshops. Aanmelden kan via mail aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl


Laatst bewerkt op: 2 november 2020 16:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouder-kind workshop op herhaling bij AKM

In oktober werd een ouder-kind workshop georganiseerd voor een ouder en kind (vanaf 8 jaar) of voor een ouder en 2 kinderen. Het maximale aantal van 9 personen deed mee en onder leiding van docent Moniek van Dijk werkten de duo’s op 2 zaterdagochtenden aan 2 werkstukken. Op de ene … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: