001 - Tuimarkt
Muzikale favorieten van Marion Geisler bij de Top 10 van…

Muzikale favorieten van Marion Geisler bij de Top 10 van…


Geplaatst op: 3 november 2020

Donderdag 5 november om 19.00 uur is Eva Louise Bakker te gast bij ‘Echt Esther’. Zij schrijft, tekent en schildert. Met behulp van ervaringen uit haar eigen leven zet zij zich in voor meer openheid omtrent psychische problemen. Zo was zij ambassadeur van stichting MIND, publiceerde diverse columns en schreef een kinderboek over autisme. 

Vorig jaar verscheen haar debuutroman "Desnoods de hele wereld". Hierin speelt een jonge vrouw met autisme de hoofdrol. Een aanrader voor iedereen die iets wil begrijpen van asperger. Esther Sparnaaij kijkt uit naar de uitzending met Eva Louise en is benieuwd naar haar verhaal. Heb jij een vraag voor haar? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl 

Muzikale weekterugblik bij 'Sem op Zaterdag'
Na een ongetwijfeld roerige week gaat ‘Sem op Zaterdag’ op 7 november een muzikale terugblik op deze week werpen. Een ding belooft Sem van Hest, het worden tussen 10.00 en 12.00 uur twee aangename luisteruurtjes. Wat dat wordt hangt van de ontwikkelingen in deze week af, zowel binnen- als buitenlands. Het blijft dus nog even een verrassing. 

'Door de Mangel’ met bloemiste Fleur Looy
Wekelijks staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de spotlight in ‘Door de Mangel’ met presentator Elbert Huijts. En dat levert iedere week weer interessante gesprekken op. Dat bewees Thomas Visser afgelopen maandag opnieuw. Thomas is coördinator van De Oude Veiling. Hij studeerde Human Resource Management, maar solliciteerde tijdens zijn vakantie bij ‘de huiskamer van Aalsmeer’. “Het is momenteel moeilijk, want we kunnen bijna niets. Daarom help ik bij de ESA gewoon ook bij het onderhoud van bijvoorbeeld De Bloemhof”. De Hornmeerder was ooit kindje Jezus in een levende kerststal in Frankrijk en noemde zichzelf gezellig, energiek en een dromer. Natuurlijk heeft Thomas ook een opvolger gezocht. Maandag 9 november komt Fleur Looy Diets als 305e gast. Zij is bloemiste en staat op verschillende plekken in de regio met een bloemenkar. Thomas wil graag weten hoe zij de drukte van haar werk kan combineren met het moederschap. Heb je ook een vraag voor Fleur, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar 0297-325858.

 

‘De Top 10 van…’Marion Geisler
Maandag 9 november om 20.00 uur staat de muziekkeuze van de Kudelstaartse Marion Geisler centraal in het muziekprogramma van Rinus en Talitha van Itterzon. Marion is geen onbekende op Radio Aalsmeer, want ze maakt het programma 'Verhalenderwijs’ waarbij ze voorleest uit (kinder)boeken. Aan de hand van haar favoriete tien nummers komen we heel veel te weten over de enthousiaste coach en mediator.  

‘Intermezzo’ over Franse componisten
‘Íntermezzo’ staat 9 november in het teken van Franse componisten met als leidende figuren Maurice Ravel en Camille Saint-Saëns in deze uitzending tussen 21.00 en 23.00 uur. De laatste introduceerde Duitse componisten in de Franse muziekwereld, maar nadat deze Duitse invloeden steeds succesvoller werden wendde hij zich er vanaf en ontplooide hij een sterk Frans nationalistisch muziekgevoel. Ravel geldt enkele decennia later met componeren als de belangrijkste impressionistische componist en initiator van het expressionisme in de muziek. Het wordt weer een sfeervolle klassieke uitzending. 

Elfde van de elfde bij ‘Young Ones’
Normaal gesproken een feestelijke dag, 11 november. Maar dit jaar zal er geen Sint Maarten gelopen worden en heeft Carnavalsvereniging de Pretpeurders uit Kudelstaart vast een leeg gevoel. De jaarlijkse start van het Carnavalsseizoen kan niet van start gaan. Onder andere daarover gaan Jonas en Stevan met ze in gesprek. En wordt er nog iets gedaan aan de Sinterklaasvieringen? Je hoort het woensdagavond 11 november om 19.00 uur bij het jeugdprogramma ‘Young Ones’.


Laatst bewerkt op: 3 november 2020 11:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikale favorieten van Marion Geisler bij de Top 10 van…

Donderdag 5 november om 19.00 uur is Eva Louise Bakker te gast bij ‘Echt Esther’. Zij schrijft, tekent en schildert. Met behulp van ervaringen uit haar eigen leven zet zij zich in voor meer openheid omtrent psychische problemen. Zo was zij ambassadeur van stichting MIND, publiceerde diverse columns en schreef … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: