001 -Family
Mantelzorger krijgt waardering met VVV Cadeaukaart

Mantelzorger krijgt waardering met VVV Cadeaukaart


Geplaatst op: 3 november 2020

U zorgt voor iemand met wie u een persoonlijke band heeft. Dat kan zijn een partner, kind, buur of vriend in De Ronde Venen. Wat voor u heel vanzelfsprekend is, verdient erkenning en waardering. Op de Dag van de Mantelzorg ontvangen mantelzorgers dan ook een VVV Cadeaukaart. Deze waardering van de gemeente komt tot stand met Mantelzorg De Ronde Venen.

Mantelzorg in coronatijd extra zwaar

Mantelzorg is langdurige zorg die vaak je leven beheerst. Maar het is ook je zorgen maken over een langdurig ziek familielid. Dat is in deze coronatijd extra zwaar. De hele dag thuis, betekent ook de hele dag zorgen. Dat maakt het thuis studeren of werken lastig. Je moet dan een deel van de zorg overdragen óf pakt juist extra taken op.

Bedankje voor de goede zorgen

Op de Dag van de Mantelzorg ontvangt de mantelzorger een cadeau als bedankje voor de goede zorgen. Dat is dit jaar een VVV Cadeaukaart met daarop een bedrag van € 50. Op initiatief van de gemeenteraad is gekozen voor een cadeau dat breed te besteden is. De VVV Cadeaukaart kan besteed worden bij winkels en webwinkels. “Met deze bon willen we u graag hartelijk bedanken voor alles wat u doet. Het zou fijn zijn als u de bon lokaal besteedt in één van de winkels in De Ronde Venen.” Aldus wethouder Alberta Schuurs.

Inschrijven voor het mantelzorgcadeau

Bent u of kent u iemand die zorgt voor een ander voor minimaal 8 uur per week en 3 maanden per jaar? En woont diegene die zorg krijgt in de gemeente? Schrijf u dan in bij Mantelzorg De Ronde Venen en ontvang een VVV Cadeaukaart! Op www.mantelzorgderondevenen.nl staat het inschrijfformulier. U kunt het mantelzorgcadeau tot de jaarwisseling aanvragen.


Laatst bewerkt op: 3 november 2020 16:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorger krijgt waardering met VVV Cadeaukaart

U zorgt voor iemand met wie u een persoonlijke band heeft. Dat kan zijn een partner, kind, buur of vriend in De Ronde Venen. Wat voor u heel vanzelfsprekend is, verdient erkenning en waardering. Op de Dag van de Mantelzorg ontvangen mantelzorgers dan ook een VVV Cadeaukaart. Deze waardering van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: