001 - Escaperoom aglemeen
Zondagmorgen 8 november op Rick FM de 5e uitzending van Uit de Kunst

Zondagmorgen 8 november op Rick FM de 5e uitzending van Uit de Kunst


Geplaatst op: 4 november 2020

Zondagmorgen 8 november is van 10.00 tot 11.00 uur de vijfde uitzending van “Uit de Kunst”, het nieuwe wekelijks kunst en cultuurprogramma van Rick FM.

In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In deze vijfde uitzending is de presentatie in handen van Bob Berkemeier.
“Uit de Kunst” programma items;

"Nederland leest". Dat is de titel van de nieuwe campagne, ook bij de Bibliotheek Amstelland. Communicatiemedewerker Victor van Hoek praat erover met Carel Nieber.
https://www.debibliotheekamstelland.nl/nederlandleest2020.html?utm_content=buffer2bca7&utm_medium=social-organic&utm_source=facebook&utm_campaign=Buffer&fbclid=IwAR21EQjlJF7Ai6PpPCeSv-HMGHfP75aZAgwXpo8nAY7PS0Wma1IJYzlqoDY 

Het jonge Uithoornse pianotalent Deon Ruijter stelt zichzelf muzikaal voor met een eigen demo. Hij deed vorig jaar mee aan de 9e Piano Promenade Amstelveen. https://www.pianopromenadeamstelveen.nl/
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Oratoriumvereniging Amicitia heeft het ook moeilijk in deze corona tijd. In een interview met Bob Berkemeier vertelt koor voorzitter Peter Lucas hoe de zangers en zangeressen ondanks de beperkingen toch inventief blijven zingen.
https://www.amicitia-uithoorn.nl/

Burgemeester Pieter Heiliegers, Gemeente Uithoorn, is in de rubriek "Kunst die je bij blijft" dit keer op het Marktplein. Hij vertelt over het bijzondere beeld ‘De Kaashandelaren’ op het Marktplein, waar vroeger de Uithoornse kaasmarkt was.

Naomi Heidinga heeft een interview met fotografe Dolly Pieterson, Dolfina photography uit De Kwakel, over welke projecten zij onder handen heeft.
http://dolfinaphotography.nl/

Wist u dat Uithoorn tachtig jaar geleden nog een spoorverbinding met Amsterdam had? Bob Berkemeier leest een kort verhaal van zijn vader Freek Berkemeier voor, uit de oude doos: "De laatste trein".

Wat er op de evenementenagenda van Uithoorn, De Kwakel en Amstelveen staat, hangt natuurlijk af van de nieuwe corona maatregelen en de nieuwe extra beperkingen, ook voor de kunst- en cultuursector. Rick FM zal u daarover zondag in "Uit de Kunst" informeren. In het programma ook weer gevarieerde muziek.

“Uit de Kunst”, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: 5a frequentie 174,928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen 8 november op Rick FM de 5e uitzending van Uit de Kunst

Zondagmorgen 8 november is van 10.00 tot 11.00 uur de vijfde uitzending van “Uit de Kunst”, het nieuwe wekelijks kunst en cultuurprogramma van Rick FM.In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken en beeldende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: