001 -Family
Twee opties voor betere verkeersdoorstroming Vinkeveen

Twee opties voor betere verkeersdoorstroming Vinkeveen


Geplaatst op: 4 november 2020

Gemeente De Ronde Venen laat weten dat er nog maar twee oplossingen zijn overgebleven in de strijd om de verkeersstroming in Vinkeveen geleidelijker te verdelen.

De gemeente schrijft op Facebook dat er meerdere oplossingen zijn onderzocht en dat er twee zijn overgebleven. De volgende optie's staan open:

Optie 1: Eenrichtingsverkeer op Kerklaan en Herenweg en een de aanleg van een nieuwe weg ten noorden van Julianalaan.

Optie 2: Het beter benutten van het bestaande wegennet. Dit betekent dat wegen moeten worden aangepast zodat een deel van het verkeer wordt ‘gedwongen’ via de Mijdrechtse Dwarsweg en N212 naar de N201 te rijden. De Kerklaan en de Heulweg worden gedurende spitstijden voor autoverkeer afgesloten.

De gemeente roept Vinkeveners op hun mening te laten horen en de vragenlijst in te vullen. Wat is uw mening? Het invullen van de vragenlijst kan via www.derondevenen.nl/verkeervinkeveen


Laatst bewerkt op: 9 november 2020 14:53

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee opties voor betere verkeersdoorstroming Vinkeveen

Gemeente De Ronde Venen laat weten dat er nog maar twee oplossingen zijn overgebleven in de strijd om de verkeersstroming in Vinkeveen geleidelijker te verdelen. De gemeente schrijft op Facebook dat er meerdere oplossingen zijn onderzocht en dat er twee zijn overgebleven. De volgende optie's staan open: Optie 1: Eenrichtingsverkeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: