001 - Escaperoom aglemeen
Man rijdt twee voetgangers aan in Aalsmeer

Man rijdt twee voetgangers aan in Aalsmeer


Geplaatst op: 7 november 2020

Een oudere man heeft zaterdagochtend met zijn auto twee voetgangers aangereden in Aalsmeer. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

"Mogelijk is de bestuurder de controle over zijn voertuig verloren bij het inparkeren" laten agenten weten. Getuigen zeggen dat het gaspedaal per ongeluk is aangezien voor het rempedaal. Een woordvoerder van de politie schrijft: "De auto is op zijn zijkant beland door de aanrijding. Alle betrokkkenen zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis."

Vanwege de ernst van de verwondingen werd ook een trauma-arts per helikopter ingevlogen. Brandweermensen zorgden dat er rondom de gekantelde auto veilig hulp verleend kon worden.  

Laatst bewerkt op: 7 november 2020 17:10

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man rijdt twee voetgangers aan in Aalsmeer

Een oudere man heeft zaterdagochtend met zijn auto twee voetgangers aangereden in Aalsmeer. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. "Mogelijk is de bestuurder de controle over zijn voertuig verloren bij het inparkeren" laten agenten weten. Getuigen zeggen dat het gaspedaal per ongeluk is aangezien voor het rempedaal. Een woordvoerder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: