001 - Escaperoom aglemeen
Vijf rijbewijzen ingevorderd bij wegwerkzaamheden Vinkeveen

Vijf rijbewijzen ingevorderd bij wegwerkzaamheden Vinkeveen


Geplaatst op: 7 november 2020

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vijf rijbewijzen ingevorderd vanwege een forse snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden. Vier andere bestuurders werden op de bon geslingerd.

De vijf automobilisten die hun rijbewijs in moesten leveren reden allemaal 50 kilometer per uur te hard dan de maximum snelheid. Deze was op dat moment 70 km/u vanwege wegwerkzaamheden. Één van hun was ook nog eens onder invloed van alcohol.

De andere bestuurders hadden geluk en reden tussen de 45 en 49 km/u te hard. De politie benadrukt ook dat dit veel te  hard is, maar dat  hun het rijbewijs nog mochten houden. Zij krijgen een beschikking van het openbaar ministerie.

De politie controleerde op de A2 in beide richtingen tussen Abcoude en Breukelen. Dit naar aanleiding van toenemende klachten van wegwerkers.  De tijdelijke snelheidsmaatregelen bij wegwerkzaamheden zijn voor de veiligheid van de mensen die langs en op de weg aan het werk zijn.  Hou je hier dus ook aan.


Laatst bewerkt op: 7 november 2020 17:10

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vijf rijbewijzen ingevorderd bij wegwerkzaamheden Vinkeveen

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vijf rijbewijzen ingevorderd vanwege een forse snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden. Vier andere bestuurders werden op de bon geslingerd. De vijf automobilisten die hun rijbewijs in moesten leveren reden allemaal 50 kilometer per uur te hard dan de maximum snelheid. Deze was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: