001 -Family

Auto- en motorcross in Zevenhoven


Geplaatst op: 5 september 2011

Zevenhoven- Maar niet alleen auto- en motorcross zal er zijn tijdens de vijfde editie van Zevenhoven on Wheels op 16, 17 en 18 september aan de Achterweg in Zevenhoven. Ook de feesttent die weer bol zal staan van de live optredens van artiesten van veler pluimage, zoals op vrijdag HELEMAAL TOP met meezingers van de bovenste plank en op zaterdag BZB die voor een hoog boerenrockgehalte zal zorgen.

Nieuw tijdens Zevenhoven on WHeels 2011 is dat op zaterdag de nadruk zal liggen op de autocross. Afgelopen jaren was autocross op zaterdag de afsluiter na een ochtend motorcross, maar dit jaar zal met name Autocross het beeld op het circuit van zaterdag bepalen. Sprinters, Kevers, standaard 1600, Standaar 2000 en natuurlijk de Bangers, oftewel de RODEOklasse. Doorrijden tot er slechts één auto overblijft en dat is tevens de winnaar.

Toch zal op zaterdag ook nog wat motorgeluid vanaf het circuit klinken. De kleintjes op de 50cc mini motoren en quads, als ook de brommerklasse zal op zaterdag de dag nog opluisteren. Al met al een complete dag.

Op zondag zal dan de motorcross vanaf 9.00 uur beginnen. Plaatselijke rijders en de liefhebbersklasse zijn in grote getale vertegenwoordigd, maar ook de quads komen aan de start. De derde en laatste start op deze dag zal een Le Mans start zijn, dat houdt in dat de motoren op een andere plek staan dan de rijders en de rijders al rennend naar hun motoren moeten, deze starten en pas dan kunnen ze aan de derde en laatste manche beginnen.
De organisatie heeft voor dit jaar een programmaboekje voor het sportieve gedeelte van de dag. Hierin staan naast de vele sponsors ook alle namen van de deelnemers. De bijzonderheid aan die boekje is dat er prijzen op kunnen vallen. Onder het openingswoord voor in het boekje staat een uniek nummer. Op zaterdag 25 september worden er drie prijzen verloot op deze nummers. Een LED tv. met DVD speler, een boodschappenpakket en een helm. Iedereen ontvangt tijdens de auto- en motorcross dit boekje gratis bij de entree, bewaar het boekje goed, want het kan dus een prijs waard zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto- en motorcross in Zevenhoven

Zevenhoven- Maar niet alleen auto- en motorcross zal er zijn tijdens de vijfde editie van Zevenhoven on Wheels op 16, 17 en 18 september aan de Achterweg in Zevenhoven. Ook de feesttent die weer bol zal staan van de live optredens van artiesten van veler pluimage, zoals op vrijdag HELEMAAL … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: