001 - Escaperoom aglemeen
Powertex workshop bij Atelier de Kromme Mijdrecht

Powertex workshop bij Atelier de Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 9 november 2020

Naast de reguliere cursussen en workshops organiseert het Atelier de Kromme Mijdrecht ook weer enkele workshops met powertex. Onder begeleiding van Angelique Streefkerk zijn er deze winter 3 workshops ‘boetseren met powertex‘. In één les is het powertex werkstuk gereed en kun je deze dan al meteen meenemen.

Workshop Elandje. Een leuk decembercadeautje voor jezelf of om weg te geven: Je kunt een ‘Elandje’ boetseren op maandag 14 december 2020  van 9.15 tot 12.45 uur. De kosten zijn € 15.00 (plus € 24.50 materiaalkosten, contant te voldoen aan de docent)

Workshop Afrikaanse man of vrouw. Start het nieuwe jaar creatief: Je kunt een ‘Afrikaanse man of vrouw’ boetseren op zaterdag 9 januari 2021 van 9.15 tot 12.45  uur. De kosten zijn € 15.00 (plus € 42.50 materiaalkosten, contant te voldoen aan de docent)

Workshop IJsvogel. Je kunt in de voorjaarsvakantie, jong (v.a. 12 jaar) en oud, een ‘IJsvogel’ boetseren op maandag 22 februari 2021 van 9.15 tot 12.45 uur. De kosten zijn € 15.00 (plus € 27.50 materiaalkosten, contant te voldoen aan de docent)

Locatie: Atelier de Kromme Mijdrecht, Gebouw Trekvogel, Karekiet 49 Mijdrecht. De workshop is incl. koffie & thee. Het AKM heeft een ruim eigen atelier waar de werkplekken zo ingedeeld zijn dat we voldoen aan de anderhalve meter afstand. Hierdoor hebben we de groepsgrote teruggebracht tot maximaal 9 deelnemers. Wij vragen we de deelnemers mondkapjes te dragen en bij binnenkomst in het atelier handen te ontsmetten. Informatie: www. atelierdekrommemijdrecht.nl Vi a de website kun je je inschrijven of contact opnemen met de cursuscoördinator:  leden@ atelierdekrommemijdrecht.nl.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Powertex workshop bij Atelier de Kromme Mijdrecht

Naast de reguliere cursussen en workshops organiseert het Atelier de Kromme Mijdrecht ook weer enkele workshops met powertex. Onder begeleiding van Angelique Streefkerk zijn er deze winter 3 workshops ‘boetseren met powertex‘. In één les is het powertex werkstuk gereed en kun je deze dan al meteen meenemen. Workshop Elandje. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: