001 - Tuimarkt
St. Tjitze Hesselius gaat eenzame ouderen verrassen

St. Tjitze Hesselius gaat eenzame ouderen verrassen


Geplaatst op: 9 november 2020

Meestal organiseert de St. Tjitze Hesselius gedurende de zomer allerlei activiteiten voor eenzame ouderen, helaas lukte dat deze zomer niet vanwege corona. Maar nu de dagen korter worden is het voor alleengaande ouderen niet altijd even makkelijk, reguliere activiteiten zijn gestopt en dat maakt de dagen lang. Daarom gaat de stichting de komende weken een aantal geluksmomentjes organiseren. Heel dichtbij, gewoon voor de deur bij de ouderen, volledig corona veilig.

We hebben een aardig bestand van regelmatige bezoekers van onze activiteiten. Maar helaas zien we dat een aantal van deze mensen niet meer aan de activiteiten mee kan doen. Omdat we zoveel mogelijk mensen willen bereiken doen we een oproep: Ben je alleen en op leeftijd, woon je in De Ronde Venen en heb je zin in iets leuks? Of ken je iemand bij jou in de buurt die alleen is en wel een verrassing kan gebruiken? Stuur dan een mail naar info@tjitzehesselius.nl dan gaan wij langs met een aardigheidje en een vragenformulier om te horen of ze mee willen doen. Lukt mailen niet, ga dan langs bij het Servicepunt in de buurt of bel naar het Servicepunt, die helpen je graag. 

Deze week gaan we langs bij zoveel mogelijk ouderen die in ons bestand zitten met een leuke herfst attentie. En ook met een formulier om in te vullen zodat we later deze maand met een verrassing langskomen. Zijn we niet langs geweest? Stuur dan even een mail of meld je aan via het Servicepunt. 

Stichting Tjitze Hesselius organiseert activiteiten voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Inmiddels zijn we al weer 5 jaar actief om gezelligheid te brengen met feesten, lezingen en museumbezoekjes. Onze activiteiten zijn gratis maar alleen na aanmelding toegankelijk. Kijk voor meer informatie op onze website www.tjitzehesselius.nl 

 


Laatst bewerkt op: 9 november 2020 18:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

St. Tjitze Hesselius gaat eenzame ouderen verrassen

Meestal organiseert de St. Tjitze Hesselius gedurende de zomer allerlei activiteiten voor eenzame ouderen, helaas lukte dat deze zomer niet vanwege corona. Maar nu de dagen korter worden is het voor alleengaande ouderen niet altijd even makkelijk, reguliere activiteiten zijn gestopt en dat maakt de dagen lang. Daarom gaat de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: