Preview nieuwe expositie Toekomst op Radio Aalsmeer

Preview nieuwe expositie Toekomst op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 11 november 2020

Donderdag 12 november tussen 20.00 en 22.00 uur is het weer tijd voor het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’ op Radio Aalsmeer. Er wordt een feestelijke preview gegeven van de in december van start gaande expositie Toekomst, in het Oude Raadhuis. KCA heeft de Vereniging Amstelland Kunst met een aantal kunstenaars uitgenodigd om te komen exposeren. Tijdens de uitzending via de TV of www.radioaalsmeer.nl kun je de filmpjes over de kunstwerken zien. Ook aandacht voor dorpsdichter Jan Daalman en zijn gedicht geschreven over Toekomst en er is muziek, helaas door de coronamaatregelen niet live, maar via filmpjes van Anita Sanders. Donderdagavond is voorzitter beeldende kunst KCA Heleen van Haaften te gast bij presentator Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout.

Danique Robijns zingt bij 'Sem op Zaterdag'

Zaterdag ontvangt Sem van Hest een jonge Amstelveense zangeres die 2 weken geleden haar eerste EP uitbracht. Danique Robijns is de naam, door Snelle ontdekt en onder zijn vleugels gaat ze ontdekken wat haar mogelijkheden zijn. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. Rihanna, Justin Bieber en Ella Mai. Tussen 11.00 en 12.00 uur is Danique in de studio en van 10.00 tot 11.00 zorgt Sem voor een gezellige opwarmer.

‘Radio Politiek Aalsmeer’ praat verder met wethouder Alink
Op 18 november bespreken Erik Kreike en Sem van Hest portefeuille zaken van en met wethouder Wilma Alink-Scheltema. Door ziekte van de wethouder is de uitzending van 4 november verschoven naar de 18e. Wel zal door coronamaatregelen een videoverbinding gemaakt worden met de wethouder. Eventuele vragen daarom per mail naar sem@radioaalsmeer.nl eventueel ook tijdens de uitzending. Telefonische vragen deze keer niet.


Laatst bewerkt op: 11 november 2020 07:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Preview nieuwe expositie Toekomst op Radio Aalsmeer

Donderdag 12 november tussen 20.00 en 22.00 uur is het weer tijd voor het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’ op Radio Aalsmeer. Er wordt een feestelijke preview gegeven van de in december van start gaande expositie Toekomst, in het Oude Raadhuis. KCA heeft de Vereniging Amstelland Kunst met een aantal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: