001 - Escaperoom aglemeen
Het Grote Sint & Piet Nieuws op Radio Aalsmeer

Het Grote Sint & Piet Nieuws op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 11 november 2020

Aankomende zaterdag is het eindelijk zover, Sinterklaas komt aan in Nederland! Al zal het dit jaar natuurlijk wel anders zijn dan dat we gewend zijn. En dat geldt ook voor de aankomst van Sinterklaas in Aalsmeer. 

Betrouwbare bronnen hebben ons laten zien dat Sinterklaas zelfs al in Aalsmeer is en dat de burgemeester hem al heeft verwelkomd. Maar hoe zit dat precies? En kunnen we ergens Sinterklaas en al zijn Pieten nog begroeten? En hoe zet je Coronaproof je schoen? Allemaal vragen die op Radio Aalsmeer aankomende zaterdag hopelijk voor je beantwoord worden in het Grote Sint & Piet nieuws. 


Tussen 17.00 en 18.00 uur gaan de programmamakers proberen contact te leggen met Sinterklaas of één van zijn Pieten om te horen hoe het met Sinterklaas gaat. En natuurlijk gaan ze op Radio Aalsmeer eroor zorgen dat je thuis al helemaal in de Sinterklaasstemming komt met gezellige (Sint) muziek. Dus luister en kijk ook mee zaterdag 14 november tussen 17.00 en 18.00 uur naar Radio Aalsmeer.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Grote Sint & Piet Nieuws op Radio Aalsmeer

Aankomende zaterdag is het eindelijk zover, Sinterklaas komt aan in Nederland! Al zal het dit jaar natuurlijk wel anders zijn dan dat we gewend zijn. En dat geldt ook voor de aankomst van Sinterklaas in Aalsmeer.  Betrouwbare bronnen hebben ons laten zien dat Sinterklaas zelfs al in Aalsmeer is en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: