001 -Family
Sint komt niet naar Mijdrecht, maar Mijdrecht Dorp helpt hem een handje

Sint komt niet naar Mijdrecht, maar Mijdrecht Dorp helpt hem een handje


Geplaatst op: 11 november 2020

Omdat de Sint dit jaar niet zelf naar Mijdrecht kan komen, heeft hij aan ons, Mijdrecht Dorp, gevraagd of wij hem wat hulp konden bieden, en dat doen wij natuurlijk graag!

De sint is nog altijd gék op mooie tekeningen. Daarom liggen er vanaf 14 november in veel winkels mooie kleurplaten klaar. Deze mogen jullie mooi inkleuren, en tot 3 december inleveren bij Dat Leuke Winkeltje in Mijdrecht. Sinterklaas gaat ze allemaal bekijken, en de mooiste kleurplaten worden beloond met waarde cheques ter waarde van €25. Deze zijn in alle winkels van Mijdrecht te besteden. We delen er maar liefst 40 uit!

Op zaterdag 28 november stuurt Sinterklaas twee assistenten naar Mijdrecht dorp. Cato kado en Fred Pakket gaan dan de hele dag helpen om alle cadeautjes die voor pakjesavond gekocht worden, mooi in te pakken, wat fijn, die hulp!

En op 5 december, de verjaardag van Sinterklaas, heeft de Sint gevraagd of er wat lekkers uitgedeeld kan worden aan het winkelend publiek van Mijdrecht Dorp. Dank u Sinterklaasje!


Laatst bewerkt op: 11 november 2020 09:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sint komt niet naar Mijdrecht, maar Mijdrecht Dorp helpt hem een handje

Omdat de Sint dit jaar niet zelf naar Mijdrecht kan komen, heeft hij aan ons, Mijdrecht Dorp, gevraagd of wij hem wat hulp konden bieden, en dat doen wij natuurlijk graag! De sint is nog altijd gék op mooie tekeningen. Daarom liggen er vanaf 14 november in veel winkels mooie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: