001 - Escaperoom aglemeen
Aanhouding bij verkeerscontrole Wilnis

Aanhouding bij verkeerscontrole Wilnis


Geplaatst op: 11 november 2020

De politie heeft woensdagochtend een verkeerscontrole gehouden langs de N212 bij Wilnis. Agenten hebben daarbij één persoon aangehouden en diverse bekeuringen uitgedeeld.

Het ging om een algemene controle om de verkeersveiligheid te vergoten. Diverse voertuigen werden van de weg gehaald en gecontroleerd. Agenten hebben meerdere bekeuringen uitgeschreven. Het ging daarbij onder andere om het niet juist zekeren van de lading, verlichting wat niet in orde was of te weinig bandenprofiel. De exacte resultaten zijn nog niet bekend.

Aanhouding

Agenten hebben ook één persoon aangehouden. Hij werkte mee aan de controle maar gaf een verkeerde identiteit op. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau waar de zaak verder wordt onderzocht.


Laatst bewerkt op: 11 november 2020 12:26

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhouding bij verkeerscontrole Wilnis

De politie heeft woensdagochtend een verkeerscontrole gehouden langs de N212 bij Wilnis. Agenten hebben daarbij één persoon aangehouden en diverse bekeuringen uitgedeeld. Het ging om een algemene controle om de verkeersveiligheid te vergoten. Diverse voertuigen werden van de weg gehaald en gecontroleerd. Agenten hebben meerdere bekeuringen uitgeschreven. Het ging daarbij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: