001 -Family
Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug

Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug


Geplaatst op: 11 november 2020

Vannacht zijn er door aannemer van Steenwijk werkzaamheden uitgevoerd aan de Aardbeienbrug. Bij het vervangen van de dekplanken van composiet naar hout is een calamiteit opgetreden. 

Bij het losmaken van de val (het horizontale deel boven de hamei) van het brugdek is de val losgeschoten. Gelukkig is er alleen materiele schade opgetreden. De dekplanken zijn wel vervangen en de brug is weer toegankelijk voor verkeer. 

Er wordt nu onderzocht of de val ter plaatse gerepareerd kan worden. Als dit niet het geval is wordt de val verwijderd en bij de aannemer gerepareerd en later terug geplaatst. Ook is het nog mogelijk dat de val vervangen moet worden. Het nadere onderzoek zal dit uitwijzen.

 


Laatst bewerkt op: 11 november 2020 13:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug

Vannacht zijn er door aannemer van Steenwijk werkzaamheden uitgevoerd aan de Aardbeienbrug. Bij het vervangen van de dekplanken van composiet naar hout is een calamiteit opgetreden.  Bij het losmaken van de val (het horizontale deel boven de hamei) van het brugdek is de val losgeschoten. Gelukkig is er alleen materiele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: