Een zweterige strijd voor Atlantis A2

Geplaatst op: 5 september 2011

Het door Scheenaart gesponsorde Atlantis A2 had weer zin in de eerste wedstrijd van het seizoen. Met een lekker zonnetje speelde het team afgelopen zaterdag om 11.00 thuis tegen SDO A2. In de aanval begonnen Maarten, Niels, Willemijn en Robina. Na tien minuten gespeeld te hebben, moest Robina er helaas alweer uit vanwege een blessure, maar gelukkig kon Mandy invallen. Het aanvalsvak begon meteen goed. Maarten trok mooi weg achter de korf en maakte het eerste doelpunt. Daarna kwam de bal in de verdediging waar Matthijs, Lars, Iris en Eva stonden. Helaas werd daar snel eentje doorgelaten en was het wisselen.

Na goed samenspel in het nieuwe aanvalsvak werd er een strafworp veroorzaakt die Lars er mooi in legde. Atlantis kreeg een schot tegen en het was weer wisselen. Daarna werd het een puntenfestijn voor zowel Atlantis als SDO. Maarten maakte de 3-2, die gevolgd werd door de 3-3. Eva scoorde toen met een omdraaibal, maar er werd ook weer een tegendoelpunt gescoord: 4-4. Iris met een mooi schot en Willemijn met een doorloopbal maakten het 6-4. Daarna kreeg Atlantis weer een doelpunt tegen, maar gelukkig scoorde Eva een wegtrekbal gevolgd door Niels met een doorloopbal: 8-5. Kariem werd gewisseld voor Lars en Jesper werd gewisseld voor Willemijn. Het was rust.

Na wat aanwijzingen van coach Chantal werd begonnen aan de tweede helft. Het was ondertussen erg heet geworden, maar Atlantis probeerde het te negeren en gewoon lekker te spelen. Nu stonden Matthijs, Kariem, Iris en Eva in de aanval en Maarten, Niels, Jesper en Mandy in de verdediging. Atlantis kreeg al snel weer een doelpunt om z'n oren en moest er gewisseld worden. Helaas werd het toen met een schot van de tegenpartij 8-7, maar na een mooie actie inclusief schot van Matthijs werd het 9-7. Daarna werd er weer gewisseld en stond Atlantis een beetje te dromen. Atlantis kreeg zowel een strafworp als een schot tegen en daarna een doorloopbal. Atlantis stond nu 9-10 achter. Gelukkig maakte Kariem toen ons tiende doelpunt, maar helaas liet hij er daarna ook meteen weer eentje door. Maarten maakte daarna een mooie omdraaibal en het stond weer gelijk: 11-11 met nog een kwartier op de klok. Toen werd het wat moeizamer. Iedereen wilde graag scoren, maar was ook moe. Helaas kreeg Atlantis er toen toch twee om z'n oren en werd het 11-13. Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen! Willemijn kwam er nog even in voor Mandy. Maarten scoorde met een korte kans en in de laatste minuut maakte Jesper een prachtig afstandschot. Het was 13-13 en het fluitsignaal ging. Helaas is er niet gewonnen, maar in ieder geval is er gelijk gespeeld. Alle invallers bedankt!
Volgende week speelt Atlantis om 12.30 tegen Velocitas, waar ze natuurlijk de punten gaan pakken!

Het door Scheenaart gesponsorde Atlantis A2 had weer zin in de eerste wedstrijd van het seizoen. Met een lekker zonnetje speelde het team afgelopen zaterdag om 11.00 thuis tegen SDO A2. In de aanval begonnen Maarten, Niels, Willemijn en Robina. Na tien minuten gespeeld te hebben, moest Robina er helaas … Lees meer »