001 -Family
Toch nog een HSV veiling dit jaar

Toch nog een HSV veiling dit jaar


Geplaatst op: 14 november 2020

Het veiling comité heeft besloten, om de HSV'69 veiling van 2020 alsnog te organiseren. Geen veiling dit jaar ging ons toch echt aan het hart. Bovendien is het al lastig genoeg om als club zonder inkomsten uit de kantine deze tijd door te komen.

Hoe kan dat nu in deze tijd, als er zo weinig georganiseerd kan worden? De veiling kan gewoon doorgang vinden, want de HSV'69 Veiling 2020 gaat digitaal!

Vanaf begin december zal de digitale veiling starten. Veel van de veilingkopen, die normaal op de eerste zaterdag van juni in de tent worden verkocht, worden dan via een speciale HSV'69 veiling site verkocht.

De hele maand zullen er mooie koopjes neer worden gezet, waarop je ruim de tijd krijgt om een bieding op te doen. Wat je koopt zal geheel corona proof bij je thuis afgeleverd worden.

We hopen op deze manier toch een mooie en leuke veiling te kunnen organiseren, al hopen we wel dat we dit volgend jaar in juni gewoon weer in onze vertrouwde tent aan de Schattekerkerweg kunnen doen.

Binnenkort nog veel meer nieuws, en natuurlijk volgt dan ook de link naar de veiling site.

Vragen of misschien ook wat aan te bieden voor de veiling? Stuur een mail naar veiling@hsv69.nl.


Laatst bewerkt op: 14 november 2020 15:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toch nog een HSV veiling dit jaar

Het veiling comité heeft besloten, om de HSV'69 veiling van 2020 alsnog te organiseren. Geen veiling dit jaar ging ons toch echt aan het hart. Bovendien is het al lastig genoeg om als club zonder inkomsten uit de kantine deze tijd door te komen. Hoe kan dat nu in deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: