001 - Escaperoom aglemeen
Tijd voor een Gesprek: ”Levensvragen: (g)een ABC-tje!?”

Tijd voor een Gesprek: ”Levensvragen: (g)een ABC-tje!?”


Geplaatst op: 18 november 2020

Op maandagavond 30 november 2020 zal de 14e editie van het symposium van de stichting  Centrum voor Levensvragen |Tijd voor een Gesprek plaatsvinden in de Kruiskerk te Woerden.  Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. 

Tijdens deze editie zullen er twee geestelijk verzorgers, Wout Huizing en Thomas Borggrefe een theatrale spreekbeurt verzorgen. Het thema is het belang van het herkennen en doorverwijzen van levensvragen. Uiteraard wordt het geheel weer muzikaal en krachtig ondersteund door Jan Cornelis Blokhuis en Nynke Viezee. 

Wat is Stichting Tijd voor Gesprek / CVL Noordwest Utrecht?

In 2007 is Stichting Tijd voor een Gesprek opgericht. De stichting heeft tot doel thuiswonende mensen te begeleiden door middel van aandacht voor levensvragen.

Juist in deze tijd kan een geestelijk begeleider uitkomst bieden. Óók voor mensen zonder specifieke levensbeschouwelijke overtuiging. “In tijden van onzekerheid, angst, eenzaamheid en afstand kunnen er vragen komen over de zin van het leven en wat er nog toe doet”,  aldus oprichter en bestuurslid Margriet van der Kooi. “Onze  geestelijk verzorgers zijn opgeleid om u bij te staan en te luisteren”.

Daarnaast biedt de stichting scholing aan beroepskrachten en vrijwilligers in het signaleren van deze vragen. Sinds 2019 is Tijd voor een Gesprek hét Centrum voor Levensvragen in de regio Noordwest-Utrecht en biedt haar diensten aan in de gemeenten: Woerden, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Oudewater en Montfoort.

Meer informatie en aanmelden?

Met een kleine groep genodigden op locatie, wordt er deze keer vooral ingezet op een livestream die men thuis  kan volgen. 

Wanneer u interesse heeft om het symposium op 30 november aanstaande tussen 20:00-21:30 gratis,  digitaal bij te wonen, wordt u van harte uitgenodigd een e-mailbericht te sturen naar: aanmelding.symposium@gmail.com

U ontvangt dan een link waarmee u het symposium vanuit huis kunt volgen. 

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van het centrum voor levensvragen Tijd voor een Gesprek, kijk dan op de vernieuwde website: https://centrumvoorlevensvragen.nl/noordwestutrecht/ 


Laatst bewerkt op: 18 november 2020 12:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tijd voor een Gesprek: ”Levensvragen: (g)een ABC-tje!?”

Op maandagavond 30 november 2020 zal de 14e editie van het symposium van de stichting  Centrum voor Levensvragen |Tijd voor een Gesprek plaatsvinden in de Kruiskerk te Woerden.  Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.  Tijdens deze editie zullen er twee geestelijk verzorgers, Wout Huizing en Thomas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: