001 - Escaperoom aglemeen
Meer Aalsmeer speelt voor Sinterklaas

Meer Aalsmeer speelt voor Sinterklaas


Geplaatst op: 17 november 2020

Sinterklaas is weer in Nederland en ook in Aalsmeer Centrum zijn hij en zijn Pieten al diverse keren gesignaleerd. Omdat hij alle cadeautjes lokaal koopt is hij bij verschillende winkels langs gegaan in de Zijdstraat, Dorpsstraat, Schoolstraat en andere straten in Aalsmeer Centrum. Onder de indruk van de diversiteit aan winkels en wat er allemaal te krijgen is, heeft hij goed zijn slag kunnen slaan. Op de Facebookpagina van Meer Aalsmeer kun je zien hoe dat is gegaan. 

Samen met de lokale ondernemers uit Aalsmeer Centrum heeft de Sint een hele gave actie bedacht. Kinderen tot en met acht jaar mogen een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum. Dit lijstje mogen ze (laten) mailen naar info@meeraalsmeer.nl of delen via de social media kanalen van Meer Aalsmeer. Maar afgeven bij het Boekhuis Aalsmeer of Lollipopland in de Zijdstraat mag ook. Vermeld daarop je naam, leeftijd en waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn.

Sinterklaas op de stoep
Onder alle lijstjes, die uiterlijk 1 december moeten zijn ingestuurd, worden er een paar uitgekozen waarna Sinterklaas die cadeautjes gaat kopen. Dit kan echt van alles zijn. Als het maar te koop is in Aalsmeer Centrum. Een spannend boek of spel, iets voor je fiets, knutselspulletjes, schattige oorbelletjes, een coole trui, hippe schoenen of tas, iets lekkers voor in bad, een muziekinstrumentje, heerlijke chocolade, een shirt bedrukt met je eigen foto, noem maar op….  

Sinterklaas gaat met zijn Pieten vrijdagmiddag 4 december bij een aantal kinderen in Aalsmeer of Kudelstaart ‘coronaproof’ langs om ze te verrassen met cadeautjes die ze op hun verlanglijstje hebben gezet.

 Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meer Aalsmeer speelt voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in Nederland en ook in Aalsmeer Centrum zijn hij en zijn Pieten al diverse keren gesignaleerd. Omdat hij alle cadeautjes lokaal koopt is hij bij verschillende winkels langs gegaan in de Zijdstraat, Dorpsstraat, Schoolstraat en andere straten in Aalsmeer Centrum. Onder de indruk van de diversiteit aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: