001 -Family
Kinderboerderij Boerenvreugd weer beperkt open

Kinderboerderij Boerenvreugd weer beperkt open


Geplaatst op: 18 november 2020

Met ingang van donderdag 19 november gaat kinderboerderij Boerenvreugd weer beperkt open! De openingstijden zijn: 

• Maandag gesloten

• Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 - 16:30 uur is de speeltuin geopend. De gebouwen zijn gesloten. In geval van nood kan er gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Een deel van het terrein is afgezet omdat dit het werkterrein van de boeren en boerinnen van OTT is. De weides vallen ook onder hun werkterrein en zijn dicht voor publiek. Het winkeltje is middags geopend vanaf 13.30 uur. Het terrasmeubilair is weggehaald er is dus geen zitmogelijkheid. 

•Zaterdag en zondag 10.00 - 16:30 uur. 

Op gebouwen na is het hele terrein geopend. In geval van nood kan er gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Het winkeltje is geopend er is echter geen zitmogelijkheid, het terrasmeubilair is weggehaald. 

Op het boerderij terrein gelden de landelijke corona maatregelen. Heeft u klachten? Kom dan niet naar de boerderij maar blijf thuis. Er is een aparte ingang en uitgang, beiden bij de speeltuin. Het buitenterrein is groot en er is voldoende ruimte om goed de 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Bij de ingang staat desinfecterende gel.

 


Laatst bewerkt op: 18 november 2020 12:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboerderij Boerenvreugd weer beperkt open

Met ingang van donderdag 19 november gaat kinderboerderij Boerenvreugd weer beperkt open! De openingstijden zijn:  • Maandag gesloten • Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 - 16:30 uur is de speeltuin geopend. De gebouwen zijn gesloten. In geval van nood kan er gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: