001 - Escaperoom aglemeen
Rick FM Kerstdiner recepten van lokale chef-koks

Rick FM Kerstdiner recepten van lokale chef-koks


Geplaatst op: 18 november 2020

We hebben vijf chef koks van restaurants uit Uithoorn en De Kwakel gevraagd om samen een kerstdiner samen te stellen voor Uithoorn en De Kwakel. Het is een vijfgangendiner geworden met een voorgerecht, twee tussengerechten, een hoofdgerecht en een nagerecht. We hebben geloot welke chef welk gerecht mag maken.

Vanaf 15 november hebben we elke week in onze uitzending "Uit de Kunst" op de zondagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur een chef die vertelt hoe zijn gerecht gemaakt wordt. Na de uitzending staat het recept op onze website bij het Rick FM nieuws.

Op 15 november begonnen we met Iris en Albert van Hertog Jan op ‘t Water. Hun voorgerecht is Gegrilde coquilles met paddenstoelen met een schuim van kalfsbouillon. 
Het recept; https://www.rickfm.nl/kerstdiner-2020-het-voorgerecht/nieuws/item?1167420

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM Kerstdiner recepten van lokale chef-koks

We hebben vijf chef koks van restaurants uit Uithoorn en De Kwakel gevraagd om samen een kerstdiner samen te stellen voor Uithoorn en De Kwakel. Het is een vijfgangendiner geworden met een voorgerecht, twee tussengerechten, een hoofdgerecht en een nagerecht. We hebben geloot welke chef welk gerecht mag maken. Vanaf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: