001 - De Baat
Gratis zwemdag voor iedereen met een beperking

Gratis zwemdag voor iedereen met een beperking


Geplaatst op: 19 november 2020

Samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de gratis zwemdag die Team Sportservice De Ronde Venen in samenwerking met Optisport De Ronde Venen organiseert. Op donderdag 24 december is iedereen met een beperking vanaf 10.00 uur welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). Aanmelden kan tot en met 22 december via de button op jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/

Programma

Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur. Om 10.30 uur staat er een workshop aquarobics op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk en gevarieerd bewegen in het water is. 

Gratis toegang

Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. In verband met corona is het aantal plaatsen beperkt. 

Uniek Sporten

Mensen met een beperking die wonen in De Ronde Venen en geen idee hebben waar ze kunnen sporten of bewegen, kunnen terecht op het online platform www.unieksporten.nl. Per gemeente is het aanbod gebundeld.  

Meer informatie

Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel via 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan met Elzemieke contact worden opgenomen.


Laatst bewerkt op: 19 november 2020 20:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis zwemdag voor iedereen met een beperking

Samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de gratis zwemdag die Team Sportservice De Ronde Venen in samenwerking met Optisport De Ronde Venen organiseert. Op donderdag 24 december is iedereen met een beperking vanaf 10.00 uur welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). Aanmelden kan tot en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: