Nieuw bij S&S DRV Swing en Sport


Geplaatst op: 5 september 2011

Bewegen op muziek heeft een positieve invloed op lichaam en geest! Je wordt er vrolijk van en gebruikt ook nog eens al je spieren! Geïnspireerd door trends uit Amerika brengt Spel en Sport De Ronde Venen een geheel eigen programma op de markt.
De les bestaat uit een herkenbare mix van bv. rock & roll uit de jaren 60, disco uit de jaren 70, 80 en swingende latin. Na een uurtje swing en sport zijn al je spieren gebruikt zonder dat je dit als een training hebt ervaren .Geen eindeloze herhalingen van oefeningen maar al dansend werk je op deze manier aan een betere lichamelijk conditie. Het is niet moeilijk, je hoeft geen danservaring te hebben om deze lessen te kunnen volgen want eigenlijk is niets fout! Wil je niet draaien? Loop dan gewoon, wil je niet springen, blijf dan stappen. Het belangrijkste is dat je plezier hebt tijdens het bewegen op muziek!
De lessen worden gegeven door Joke van Diemen, MBvO docent.
Dus, wil je een uurtje "loskomen" zowel lichamelijk als geestelijk, begin de week dan goed en kom vanaf maandagochtend 5 sept. a.s. om 9 uur naar de culturele zaal van het Dorpscentrum De Willisstee in Wilnis .

Bekijk de website www.spelensportdrv.nl voor meer informatie. U kunt zich ook op site aanmelden of kom op 12 september naar de Willisstee.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw bij S&S DRV Swing en Sport

Bewegen op muziek heeft een positieve invloed op lichaam en geest! Je wordt er vrolijk van en gebruikt ook nog eens al je spieren! Geïnspireerd door trends uit Amerika brengt Spel en Sport De Ronde Venen een geheel eigen programma op de markt.De les bestaat uit een herkenbare mix van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: