HandjeHelpen

Openingstijden en winkelbezoek Koeleman Elektro


Geplaatst op: 22 november 2020

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Zo ook bij ons. In deze update leest u onder andere de maatregelen die wij in de winkel treffen om u alsnog zoveel mogelijk de service te bieden die u van ons gewend bent.

Openingstijden
Op maandagochtend is onze winkel gesloten. We zijn die ochtend bezig met het herinrichten van de winkel voor de komende week en met administratie, onderhoud en schoonmaakwerk. Op maandag is onze winkel vanaf 13:00 uur geopend. Dinsdag t/m zaterdag zijn we vanaf 09:00 uur geopend. We zijn doordeweeks vanaf 8:00 uur telefonisch bereikbaar en op zaterdag vanaf 09:00 uur.

Winkelbezoek
We houden ons aan de RIVM-regels, dus geven geen hand en houden wat meer afstand. Als u de winkel binnenkomt kunt u uw handen desinfecteren, en eventueel een mondkapje pakken als u dat niet zelf heeft meegebracht. In onze grote showroom demonstreren en bedienen wij de apparatuur. 

Service
Onze koffie is nog steeds vers gezet. Natuurlijk zorgen we als vanouds dat uw nieuwe aankoop tot in uw kofferbak op ons gratis en deels overdekte parkeerterrein wordt afgeleverd. Tenzij u de voorkeur geeft aan het laten bezorgen en eventueel installeren van uw aankoop.

Online catalogus
Ter voorbereiding van uw bezoek aan de winkel hebben we een tip voor u: Veel product- en prijsinformatie over ons assortiment vindt u in onze online catalogus. U kunt de artikelen van onze website in een favorietenlijstje plaatsen, en dat meenemen tijdens uw bezoek of eventueel e-mailen. Heel veel van die artikelen zijn in onze winkel te bekijken en te ervaren.

Aanbiedingen
Samen met onze leveranciers bedenken we mooie aanbiedingen. Soms zijn dat prijsverlagingen, of geld terug acties. Als we aan het opruimen zijn, hebben we een op=op actie voor enkele stuks voorraadmodellen of demo-modellen. Aanbiedingen herkent u aan het logo 'aanbieding' of 'cashback' in onze online catalogus

Koeleman Cadeaubon
Iets te vieren of iemand verrassen met een leuk cadeau? Dat kan met de Koeleman Cadeaubon. Deze is er voor elk budget. In onze catalogus vindt u een selectie van door ons voorgestelde cadeauartikelen

Telefonische bereikbaarheid
We zijn, als u niet in de gelegenheid bent naar onze winkel te komen, natuurlijk telefonisch bereikbaar voor advies en verkoop. Het is vaak druk aan de telefoon. Als u telefonische vragen heeft voor verkoop, advies, onderhoud, service en installatie van uw apparatuur, vragen u om uw begrip voor de eventuele langere wachttijd.

Contactformulier
Stuur in niet dringende gevallen alstublieft uw vraag via het contactformulier op onze website.

Afrekenen
In de winkel hebben we een pinautomaat. Contant afrekenen kan ook, maar dan het liefst zonder handcontact. 

Afleveren en installeren
We bezorgen uw nieuwe apparatuur met onze eigen auto's en installeren uw nieuwe apparatuur met onze eigen monteurs. Onze monteurs hebben handgel in de auto en houden zich aan alle RIVM-richtlijnen die op de dag van aflevering gelden. Natuurlijk komen onze mensen graag bij u thuis voor installatie, tenzij u zelf de apparatuur installeert en in gebruik neemt. In dat geval bezorgen we tot aan de voordeur.

Onderdelen
Een tip van ons als u onderdelen voor uw apparatuur zoekt: maak een fotootje van het typenummer en serienummer van het apparaat (en eventueel het defecte onderdeel) en stuur die foto mee in een e-mail naar info@koelemanelektro.nl. Dat maakt het uitzoeken van de juiste onderdelen een stuk eenvoudiger.

We vertrouwen erop dat de maatregelen die we hebben genomen u zo veel mogelijk van dienst zijn en hopen u spoedig weer in onze winkel te mogen begroeten. U bent van harte welkom! 

Namens het team van Koeleman Elektro,
Peter Koeleman

 

 

Laatst bewerkt op: 23 november 2020 20:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Openingstijden en winkelbezoek Koeleman Elektro

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Zo ook bij ons. In deze update leest u onder andere de maatregelen die wij in de winkel treffen om u alsnog zoveel mogelijk de service te bieden die u van ons gewend bent. OpeningstijdenOp maandagochtend is onze winkel gesloten. We … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: