001 -Family
Kerst bij Restaurant Meesters

Kerst bij Restaurant Meesters


Geplaatst op: 22 november 2020

Weet u nog hoe u kon genieten van een avondje uit? Gezellig met familie of misschien wel met vrienden genieten van een drankje, zorgeloos aan een tafel zitten terwijl de lekkerste gerechten bereid worden. Even lekker uit huis en zorgeloos genieten.

Restaurant Meesters biedt samen met Hotel Mijdrecht Marickenland de oplossing!

Geniet van een 5 gangen kerstdiner inclusief overnachting. Het menu heeft voor ieder wat wils met keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt in het restaurant met een gezelschap tot 4 gasten (op gepaste afstand) aan een tafel plaats nemen, met uitzondering van een gezin dat in 1 huis woont.  Indien u met grotere aantallen wenst te komen kan er helaas geen garantie worden gegeven dat de tafels bij elkaar gelegen zijn. Hier doen wij uiteraard wel ons best voor, zodat niemand alleen hoeft te zijn met kerst.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.restaurantmeesters.nl 


Laatst bewerkt op: 23 november 2020 14:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerst bij Restaurant Meesters

Weet u nog hoe u kon genieten van een avondje uit? Gezellig met familie of misschien wel met vrienden genieten van een drankje, zorgeloos aan een tafel zitten terwijl de lekkerste gerechten bereid worden. Even lekker uit huis en zorgeloos genieten. Restaurant Meesters biedt samen met Hotel Mijdrecht Marickenland de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: