001 - Escaperoom aglemeen
Bobbie ‘van Ernst’ over de Sinteractieve Livestream

Bobbie ‘van Ernst’ over de Sinteractieve Livestream


Geplaatst op: 24 november 2020

Op donderdagavond 26 november een bijzondere gast bij ‘Echt Esther’. Saïda Fakher is een Nederlandse van Marokkaanse afkomst. Zij werd uit 100.000 applicants geselecteerd om bij een elite organisatie in Hollywood te komen studeren: ‘The American Academy of Dramatic Arts’ in Los Angeles. Dit is een particulier conservatorium voor uitvoerende kunsten. Saïda zet zich in voor mensen met dromen, in alles wat zij doet. Niet alleen in haar dagelijks leven, maar ook in haar kunst en op social media. Zoals Albert Einstein zei: “Imagination kan je overal brengen”. Daar is Saïda van overtuigd. Esther Sparnaaij gaat om 19.00 uur met haar in gesprek. Heb jij een vraag voor haar? Mail deze voor de uitzending naar esther@radioaalsmeer.nl.

'Sem op Zaterdag' zorgt voor een lichtpuntje

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’. Aan de vooravond van de normaal gesproken feestmaand december gaat Sem in er zaterdag 28 november tóch een feestelijke uitzending van maken. Er moeten tenslotte lichtpuntjes zijn. Wellicht kan Santa Sem daar in zijn radioprogramma een beetje voor zorgen tussen 10.00 en 12.00 uur. 

Bobbie zonder Ernst in Sint & Piet-Nieuws

Zaterdag 21 november was er weer een gezellig Sint & Piet-Nieuws. Kim kreeg dit keer geen hulp van Dennis, maar van MuziekPiet! MuziekPiet kwam uit het Praatjeshuis, waar hij de hele dag kinderen mocht verwelkomen in de Slaapkamer van Sinterklaas. Samen met Kim belde hij met Dans-, Post- en Hoofdpiet over het Sinterklaasfeest in Kudelstaart. Wist je dat je daar nog mee kan doen aan een kleurwedstrijd, met mooie prijzen? Ook was er contact met de Echte Pieten, zij vertelden alles over digitale huisbezoeken en natuurlijk hun nieuwe clip van “Alle schoenen moeten vol”.

Komende zaterdag is er natuurlijk ook weer een Sint & Piet-Nieuws, dit keer (hopelijk) wel met Dennis en Kim. Zij gaan bellen met niemand minder dan Bobbie (van Ernst en Bobbie) en hem alles vragen over het “Sinteractieve Livestream” op 5 december. Wat is dat eigenlijk een Sinteractieve livestream en doet Ernst ook mee? Je hoort het allemaal zaterdag.

En natuurlijk is er ook volop Sinterklaasmuziek om in de Sinterklaasstemmning te komen. Dus zorg dat je pepernoten klaar hebt staan, zaterdag 28 november tussen 17.00 en 18.00 en kijk en/of luister naar Radio Aalsmeer.

Is drie keer scheepsrecht voor Fleur Looy?

Voor de tweede keer kon de uitzending van ‘Door de Mangel’ op het laatste moment niet doorgaan. Alle maatregelen rondom corona blijven de planning van  de Aalsmeerse talkshow in de war schoppen. Maar drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen. Tijdens de uitzending van maandag 30 november zal  bloemiste Fleur Looy-Diets opnieuw proberen plaats te nemen naast presentator Elbert Huijts als 305e gast. Zij is bloemiste en staat op verschillende plekken in de regio met een bloemenkar. Thomas Visser vroeg zich op 2 november jl. af hoe zij de drukte van haar werk kan combineren met het moederschap. Heb je ook een vraag voor Fleur? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Radio Aalsmeer Politiek duikt in programmabegroting

Op 2 december is er weer een Radio Aalsmeer Politiek van 19.00 tot 20.00 uur. Erik en Sem hebben de fractievoorzitters van Groen Links en PvdA uitgenodigd. Of ze komen is nog niet bevestigd, het kunnen dus ook zomaar andere raadsleden worden. Als onderwerpen komen de actuele zaken van de Aalsmeerse politiek en programmabegroting 2021 op tafel. 

Luisteraarsvragen kunnen gemaild worden naar sem@radioaalsmeer.nl. 


Laatst bewerkt op: 24 november 2020 14:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bobbie ‘van Ernst’ over de Sinteractieve Livestream

Op donderdagavond 26 november een bijzondere gast bij ‘Echt Esther’. Saïda Fakher is een Nederlandse van Marokkaanse afkomst. Zij werd uit 100.000 applicants geselecteerd om bij een elite organisatie in Hollywood te komen studeren: ‘The American Academy of Dramatic Arts’ in Los Angeles. Dit is een particulier conservatorium voor uitvoerende kunsten. Saïda … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: