001 -Family
Wildplassende automobilist beroofd van auto

Wildplassende automobilist beroofd van auto


Geplaatst op: 26 november 2020

Donderdagmiddag werd er een auto gestolen terwijl de bestuurder toe keek. De verdachte kon na een korte achtervolging worden aangehouden.

De automobilist had zijn wagen bij Haarzuilens langs de kant van de weg gezet vanwege hoge nood. Terwijl de man aan het wildplassen was werd zijn auto gestolen en ging er een onbekende man mee vandoor. De bestuurder belde direct de politie en kon via een tracking systeem live mee kijken waar de auto reed.

De politie stuurde meerdere politiewagens en een politieheli achter het voertuig aan. Agenten zaten het voertuig al snel op de hielen en dwongen de autodief op de Spoorlaan in Vinkeveen tot stoppen. Daar kon de verdachte direct in de boeien worden geslagen.

De autodief zit op dit moment achter de tralies en de eigenaar doet aangifte van diefstal. Hij was opgelucht dat de wagen zo snel kon worden teruggevonden.

Laatst bewerkt op: 27 november 2020 08:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wildplassende automobilist beroofd van auto

Donderdagmiddag werd er een auto gestolen terwijl de bestuurder toe keek. De verdachte kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De automobilist had zijn wagen bij Haarzuilens langs de kant van de weg gezet vanwege hoge nood. Terwijl de man aan het wildplassen was werd zijn auto gestolen en ging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: