001 -Family
Bewoners blussen dakbrand met tuinslang in Mijdrecht

Bewoners blussen dakbrand met tuinslang in Mijdrecht


Geplaatst op: 28 november 2020

Bewoners van een woning aan de Fluitekruid in Mijdrecht hebben zaterdagochtend zelf een brand weten te blussen. Één dakdekker raakte lichtgewond.

De brand ontstond zaterdagochtend rond 9.40 uur bij dakwerkzaamheden aan de woning. Het vuur was in de spouwmuur geslagen met hevige rookontwikkeling tot gevolg. Terwijl de brandweer onderweg was waren bewoners en dakdekkers het vuur al met een tuinslang te lijf gegaan. Bij aankomst van de brandweer was het vuur al zo goed als gedoofd.

De brandweer heeft een deel van de buitenmuur gesloopt om er zeker van te zijn dat het vuur niet weer kon oplaaien. Één van de dakdekkers heeft rook ingeademd en is gecontroleerd in de ambulance.
Laatst bewerkt op: 28 november 2020 13:35

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoners blussen dakbrand met tuinslang in Mijdrecht

Bewoners van een woning aan de Fluitekruid in Mijdrecht hebben zaterdagochtend zelf een brand weten te blussen. Één dakdekker raakte lichtgewond. De brand ontstond zaterdagochtend rond 9.40 uur bij dakwerkzaamheden aan de woning. Het vuur was in de spouwmuur geslagen met hevige rookontwikkeling tot gevolg. Terwijl de brandweer onderweg was waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: