001 - Escaperoom aglemeen
Agenda Vinkeveen: een leuk cadeautje

Agenda Vinkeveen: een leuk cadeautje


Geplaatst op: 28 november 2020

Enkele weken geleden verscheen het nieuwe agendaboekje over Vinkeveen. Een zeer fraaie agenda met ‘luchtige’ verhaaltjes en herkenbare beelden over Vinkeveen in de vorige eeuw. Inmiddels hebben al heel veel Vinkeveners de agenda in huis. Zeker in deze donkere en voor sommige mensen eenzame dagen is het heerlijk om even terug te zwijmelen naar hoe het vroeger was (schaatswedstrijden en toertochten op de plas, de feestweek, de Natte Zeelten, zaal Ruimzicht et cetera). Kortom een ideaal cadeautje voor jezelf of voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in. Voor de prijs (€ 9,50) hoeft u het niet te laten. Wees er wel snel bij, want op=op.


Bestellen

Vanwege de corona is er geen huis-aan-huis verkoop dit jaar. De agenda is eenvoudig te bestellen via www.de-vinken.nl, via de mail (sponsorzaken@de-vinken.nl) of door te bellen met 06 27291849 (avonduren). Op de site van De Vinken (www.de-vinken.nl)  kunt u een preview van het boekje bekijken.


Laatst bewerkt op: 28 november 2020 11:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Agenda Vinkeveen: een leuk cadeautje

Enkele weken geleden verscheen het nieuwe agendaboekje over Vinkeveen. Een zeer fraaie agenda met ‘luchtige’ verhaaltjes en herkenbare beelden over Vinkeveen in de vorige eeuw. Inmiddels hebben al heel veel Vinkeveners de agenda in huis. Zeker in deze donkere en voor sommige mensen eenzame dagen is het heerlijk om even … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: