001 - Escaperoom aglemeen
Abcoude geteisterd door inbraken

Abcoude geteisterd door inbraken


Geplaatst op: 28 november 2020

Abcoude is afgelopen week bezocht door enkele inbrekers. In korte tijd werden er zeker twee auto's opengebroken en ook een woning was het doelwit.

De auto's werden opengebroken op De Weert, vlakbij een kinderdagverblijf. De daders zijn er met onbekende buit vandoor. Opvallend detail: de eigenaren waren nog geen 10 minuten binnen om hun kroost op te halen. Mogelijk hebben de daders dat geweten.

De woninginbraak vond plaats op de Bergvliet in het dorp. Dat is hemelsbreed nog geen 400 meter van auto-inbraken vandaan. Ook hier zijn de daders er nog met onbekende buit vandoor.

Abcoude wordt de laatste weken geteisterd door woninginbraken. Sinds november is het al zeker vier keer raak geweest. Drie keer zijn de daders overlopen, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid.


Laatst bewerkt op: 28 november 2020 14:14

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Abcoude geteisterd door inbraken

Abcoude is afgelopen week bezocht door enkele inbrekers. In korte tijd werden er zeker twee auto's opengebroken en ook een woning was het doelwit. De auto's werden opengebroken op De Weert, vlakbij een kinderdagverblijf. De daders zijn er met onbekende buit vandoor. Opvallend detail: de eigenaren waren nog geen 10 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: