001 - Week van de ontmoeting
Cliënten Voedselbank krijgen energievouchers van gemeente Uithoorn

Cliënten Voedselbank krijgen energievouchers van gemeente Uithoorn


Geplaatst op: 30 november 2020

Twee energiecoaches hebben donderdag bij de Voedselbank energiebonnen uitgedeeld. De bonnen -die door de gemeente Uithoorn beschikbaar zijn gesteld-  hebben een waarde van 44 euro. 

De cliënten van de Voedselbank kunnen deze verzilveren op de webshop van het Regionaal Energieloket. Hier kunnen ze duurzame producten kopen, zoals ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. 

Wethouder Ria Zijlstra (sociaal domein): ,,We vinden het belangrijk dat mensen met een krappe beurs de kans krijgen om hun huis te verduurzamen. Naast dat het goed voor het milieu is, kan het ook de energierekening verlagen.”

De energiecoaches hebben donderdag ook verschillende besparingstips gegeven aan de cliënten van de Voedselbank. Ook kregen zij folders met informatie over hoe zij een afspraak kunnen maken met een van de energiecoaches. Zij kunnen een afspraak inplannen als ze meer informatie willen over de aangeschafte producten of meer hulp willen bij het omlaag krijgen van de energierekening. Mensen kunnen een afspraak inplannen met een energiecoach op www.bespaarafspraak.nl/uithoorn.


Laatst bewerkt op: 30 november 2020 19:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cliënten Voedselbank krijgen energievouchers van gemeente Uithoorn

Twee energiecoaches hebben donderdag bij de Voedselbank energiebonnen uitgedeeld. De bonnen -die door de gemeente Uithoorn beschikbaar zijn gesteld-  hebben een waarde van 44 euro.  De cliënten van de Voedselbank kunnen deze verzilveren op de webshop van het Regionaal Energieloket. Hier kunnen ze duurzame producten kopen, zoals ledlampen, radiatorfolie en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: