001 -Family
Luisterend oor in december

Luisterend oor in december


Geplaatst op: 2 december 2020

December, een maand vol feestelijkheden waarin we met familie en vrienden bij elkaar komen en genieten van elkaars aanwezigheid. Helaas zal het dit jaar door de coronamaatregelen anders zijn en december kan voor veel mensen nu juist een minder prettige tijd zijn.

Hoe gaat het met u? Maakt u zich veel zorgen in deze tijd of voelt u zich alleen? Kunt u wel een luisterend oor gebruiken? Uithoorn voor Elkaar heeft hun bereikbaarheid vergroot: de professionals staan in december ook in het weekend én op feestdagen voor u klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Als u zich zorgen maakt om een ander, kunt u dat ook bespreken. 

Neem contact op met 0297-30 30 44 (maandag t/m vrijdag 8:30-12:00 uur) of 020-5 430 440 (weekend en feestdagen 9:00-16:00 uur). Een e-mail kunt u natuurlijk altijd sturen naar info@uithoornvoorelkaar.nu


Laatst bewerkt op: 2 december 2020 08:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Luisterend oor in december

December, een maand vol feestelijkheden waarin we met familie en vrienden bij elkaar komen en genieten van elkaars aanwezigheid. Helaas zal het dit jaar door de coronamaatregelen anders zijn en december kan voor veel mensen nu juist een minder prettige tijd zijn. Hoe gaat het met u? Maakt u zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: