VLC

Rolstoelvaardigheidstraining van start


Geplaatst op: 5 september 2011

Mensen die hun rolstoel beter onder controle willen krijgen zijn donderdag 1 september begonnen met een rolstoelvaardigheidstraining. Deze wordt tot en met 13 oktober op zes donderdagen georganiseerd door Sportservice Midden Nederland. Geïnteresseerden kunnen nog steeds meedoen. Zij kunnen zich om 19.30 uur melden bij het Niftarlake College aan de Pauwenkamp 151 in Maarssen of bellen met Judith Meeuwissen: 06-12949436. Elke les kost 10 euro en duurt tot 21.15 uur.

Zelfstandig leven
Docent Kees-Jan van der Klooster leerde de deelnemers tijdens de eerste les alvast wat kneepjes van het rolstoelrijden en het balanceren met de stoel. "Vaardig en vertrouwd zijn met je rolstoel is de basis voor een zelfstandig leven", aldus Van der Klooster, die zelf ook in een rolstoel zit. Mensen vanuit de gehele provincie Utrecht kwamen naar Maarssen voor de eerste les.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met consulent aangepast sporten Judith Meeuwissen van Sportservice Midden Nederland via telefoon: 06-12949436 of e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rolstoelvaardigheidstraining van start

Mensen die hun rolstoel beter onder controle willen krijgen zijn donderdag 1 september begonnen met een rolstoelvaardigheidstraining. Deze wordt tot en met 13 oktober op zes donderdagen georganiseerd door Sportservice Midden Nederland. Geïnteresseerden kunnen nog steeds meedoen. Zij kunnen zich om 19.30 uur melden bij het Niftarlake College aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: