001 - Tuimarkt
Assurantiekantoor Van Wijngaarden Vinkeveen bedankt de zorgkanjers in Vinkeveen met “ Kanjers”

Assurantiekantoor Van Wijngaarden Vinkeveen bedankt de zorgkanjers in Vinkeveen met “ Kanjers”


Geplaatst op: 2 december 2020

Waar een lekkere “Kanjerstroopwafel” zomaar een aanleiding kan zijn tot een verdiende en lekkere traktatie….


Opnieuw en misschien wel nog steeds zijn we in de ban van het Corona-virus.

Waar het voor ons kantoor praktisch allemaal oplosbaar is en er aangepast doorgewerkt kan worden, zijn wij ons er van bewust dat dat een paar deuren verder, zomaar anders kan zijn.


Zeker toen we vernamen dat bij onze directe buren van Careyn Vinkeveen het Corona-virus nu  niet aan hun deur voorbij was gegaan, wilden we daar wat mee doen.

In de Eerste Golf in het voorjaar waren er diverse mooie initiatieven voor de Toppers in de Zorg, maar nu blijft het angstvallig stil, terwijl het NU misschien nog wel meer nodig is dan in het voorjaar. 


Al snel ontstond het idee om de Kanjers in de Zorg van Vinkeveen bij zowel Careyn Vinkeveen als bij Zonnehof Zuiderhof te waarderen met Kanjers. Voor elke zorgmedewerker Corona-proof verpakte pakjes met Kanjer-stroopwafels en daarbij ook niet te vergeten Kanjers voor de bewoners. Passend in deze tijd van het jaar waren alle gevulde dienbladen en schalen voorzien van een gedicht waaruit de waardering is uitgesproken naar het zorgteam en een hart onder de riem om even een momentje achterover te leunen en het gevoel te ervaren van steun.


Wat fijn als je dat voor elkaar kunt doen en dat is ook waar wij voor staan…

Er zijn voor elkaar en laten zien en merken dat er aan je wordt gedacht.

Een mooie manier voor ons, Assurantiekantoor Van Wijngaarden, om zo onze steun naar de zorgpersoneel en -bewoners te laten blijken. 


Assurantiekantoor Van Wijngaarden wenst iedereen, ondanks de rare omstandigheden thuis en in de werksituatie, toch goede Feestdagen en veel gezondheid en goede moed voor 2021!!Laatst bewerkt op: 2 december 2020 16:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Assurantiekantoor Van Wijngaarden Vinkeveen bedankt de zorgkanjers in Vinkeveen met “ Kanjers”

Waar een lekkere “Kanjerstroopwafel” zomaar een aanleiding kan zijn tot een verdiende en lekkere traktatie…. Opnieuw en misschien wel nog steeds zijn we in de ban van het Corona-virus. Waar het voor ons kantoor praktisch allemaal oplosbaar is en er aangepast doorgewerkt kan worden, zijn wij ons er van bewust … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: