HandjeHelpen
Bekeuringen bij fietsverlichtingscontrole in Mijdrecht

Bekeuringen bij fietsverlichtingscontrole in Mijdrecht


Geplaatst op: 3 december 2020

De politie heeft donderdagochtend een fietsverlichtingscontrole gehouden in Mijdrecht. Tientallen fietsers werden gecontroleerd en enkele hadden de boel niet in orde.

Agenten stonden onder meer op de Dukaton en de Dokter van den Berglaan. Tientallen fietser kwamen voorbij waarvan er enkele geen verlichting hadden. De politie heeft die fietsers van de weg gehaald. Ze werden aangesproken op de gevaren, kregen een bekeuring en een setje fietslampjes cadeau. Zo konden zij hun weg toch nog veilig vervolgen.

Onder de 'overtreders' zaten enkele jonge kinderen die zelfstandig naar school gingen. Agenten zijn daar van geschrokken en hebben ook deze kinderen goed verlicht met een set gratis fietslampjes. Zij vragen alle ouders nog eens extra goed op te letten en hun kinderen verlicht naar school te laten fietsen.
Laatst bewerkt op: 3 december 2020 09:12

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bekeuringen bij fietsverlichtingscontrole in Mijdrecht

De politie heeft donderdagochtend een fietsverlichtingscontrole gehouden in Mijdrecht. Tientallen fietsers werden gecontroleerd en enkele hadden de boel niet in orde. Agenten stonden onder meer op de Dukaton en de Dokter van den Berglaan. Tientallen fietser kwamen voorbij waarvan er enkele geen verlichting hadden. De politie heeft die fietsers van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: