VLC

Ruim anderhalf miljoen voor kankerbestrijding Ride for Roses


Geplaatst op: 5 september 2011

Aalsmeer - De totaalopbrengst van de Ride for the Roses is anderhalf miljoen euro.

De 10.000 deelnemers kwamen zondag 4 september in groepen binnen vanaf 14.20 uur. ' Kippenvel kregen velen'', zo bleek onder andere uit reacties op twitter. Om 17.00 uur maakte burgemeester Pieter Litjens bekend dat het ongelooflijke bedrag van anderhalf miljoen euro binnen was. Hij verzocht de aanwezigen om een moment van stilte om nog even te denken aan die mensen voor wie iedereen had meegefietst. Het was indrukwekkend stil. Floor van Leeuwen, onderzoeker verbonden aan het Nederlands Kankerinstituut bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam, gaat met het geld verder onderzoek doen naar de late effecten van het Hodgkinlymfoon.

Op latere leeftijd kunnen mensen die ooit van deze kanker genazen, er alsnog veel last van ondervinden. Gerard Joling en andere artiesten traden op in de veilinghallen van FloraHolland waar volop emoties en verhalen werden gedeeld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruim anderhalf miljoen voor kankerbestrijding Ride for Roses

Aalsmeer - De totaalopbrengst van de Ride for the Roses is anderhalf miljoen euro.De 10.000 deelnemers kwamen zondag 4 september in groepen binnen vanaf 14.20 uur. ' Kippenvel kregen velen'', zo bleek onder andere uit reacties op twitter. Om 17.00 uur maakte burgemeester Pieter Litjens bekend dat het ongelooflijke bedrag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: