001 - Escaperoom aglemeen
Pop-up kunstgalerie in De Lindeboom

Pop-up kunstgalerie in De Lindeboom


Geplaatst op: 6 december 2020

Het is kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen gelukt om tijdelijk een leegstaand winkelpand te huren in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Daar is vanaf 8 december een pop-up kunstgalerie ingericht. Deze maand zullen de leden van de kunstenaarsvereniging afwisselend exposeren in het kader van 'Kunst popt up'. Deze spontane expositie staat in december in het teken van ‘Kunst Kado’, dat in het verleden in de inmiddels gesloten galerie ‘Boven Verwachting’ werd georganiseerd.

De kunstenaars zullen daar hun werk verkopen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zodat men in deze cadeau-maand ook een fraai, origineel kunstwerk aan een geliefde, familielid of relatie cadeau kan geven.

Brede keuze in kunst 

Er zal een breed scala aan kunstuitingen worden gepresenteerd. Er zullen onder meer schilderijen, tekeningen, foto’s, beelden, sieraden en keramiek zijn te zien. Er zal werk worden aangeboden in allerlei prijsklassen, zodat een origineel kunstwerk binnen ieders bereik zal liggen.

Je kunt in december van dinsdag tot en met zaterdag de kunst komen bekijken van 10 tot 17 uur. Aangezien de expositie voortdurend wisselt, is het interessant om regelmatig even binnen te lopen.

Indien zich geen definitieve huurder voor de winkel meldt en deze Kunst Kado-expositie voldoende belangstelling trekt, bestaat de mogelijkheid dat KunstRondeVenen ook na de jaarwisseling nog wisselende exposities in De Lindeboom blijft organiseren. Meer informatie over KRV en de aangesloten kunstenaars vind je op www.kunstrondevenen.nl.

 Laatst bewerkt op: 6 december 2020 18:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pop-up kunstgalerie in De Lindeboom

Het is kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen gelukt om tijdelijk een leegstaand winkelpand te huren in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Daar is vanaf 8 december een pop-up kunstgalerie ingericht. Deze maand zullen de leden van de kunstenaarsvereniging afwisselend exposeren in het kader van 'Kunst popt up'. Deze spontane expositie staat in december … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: