001 - Escaperoom aglemeen
Laat een positieve boodschap achter voor anderen op de wensmuur

Laat een positieve boodschap achter voor anderen op de wensmuur


Geplaatst op: 7 december 2020

Voor veel mensen is de kwaliteit van leven veranderd doordat sociale contacten, werk of andere vormen van vrijetijdsbesteding door corona zijn weggevallen. De dagen zijn voor sommige mensen letterlijk en figuurlijk langer en donkerder geworden. En dat valt niet altijd mee. 


Wij willen deze mensen graag een hart onder de riem steken en ze laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Weten dat er aan je gedacht wordt en dat je er niet alleen voor staat geeft kracht om vol te houden en moed om door te gaan. Het biedt hoop en vertrouwen. Wil jij anderen laten weten dat je aan ze denkt? Laat dan een positieve boodschap achter op onze wensmuur! Het is een kleine moeite maar een groot gebaar. Zo kunnen we het met elkaar doen en er voor elkaar zijn. Je vindt de wensmuur vanaf vrijdag 11 december in de doorgang van winkelcentrum de Lindeboom (Mijdrecht). De wensmuur is mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de Rondeveense Uitdaging, Zaat’s idee, HCM en Tympaan-De Baat. 


Dank je wel lieve jij!

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laat een positieve boodschap achter voor anderen op de wensmuur

Voor veel mensen is de kwaliteit van leven veranderd doordat sociale contacten, werk of andere vormen van vrijetijdsbesteding door corona zijn weggevallen. De dagen zijn voor sommige mensen letterlijk en figuurlijk langer en donkerder geworden. En dat valt niet altijd mee.  Wij willen deze mensen graag een hart onder de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: