001 -Family
Politie stuit op mogelijke drugsvrachtwagen in Kockengen

Politie stuit op mogelijke drugsvrachtwagen in Kockengen


Geplaatst op: 7 december 2020

De politie heeft maandagmiddag een lading met mogelijk drugsafval gevonden in Kockengen. Agenten doen samen met een specialist van de brandweer onderzoek.

De politie stuitte maandag rond 14.00 uur op een vrachtwagen aan de Portengen. De wagen stond op een oprit van woonboerderij welke een aantal jaar geleden verhuurd is als antikraak woning. Hoe en waarom de politie bij de truck terecht is gekomen kon een woordvoerder van de politie niet zeggen. "Agenten doen op dit moment onderzoek en omdat het mogelijk om drugsafval gaat hebben we een specialist van de brandweer er bij gehaald."laat de woordvoerder weten.

Agenten en de brandweer richten zich nu vooral op de vrachtwagen en de inhoud hier van. De politie laat weten dat het onderzoek in volle gang is en sluit meerder doorzoekingen op het terrein niet uit.

Laatst bewerkt op: 7 december 2020 17:32

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie stuit op mogelijke drugsvrachtwagen in Kockengen

De politie heeft maandagmiddag een lading met mogelijk drugsafval gevonden in Kockengen. Agenten doen samen met een specialist van de brandweer onderzoek. De politie stuitte maandag rond 14.00 uur op een vrachtwagen aan de Portengen. De wagen stond op een oprit van woonboerderij welke een aantal jaar geleden verhuurd is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: